Şimdi Ara

Kargo Dahil 7 TL CX65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kargo Dahil 7 TL CX65

Telefon açılmıyor. Sebebini bilmiyorum. Bataryası ölmüş olabilir. Batarya tırnağı kırık. Şarj aleti ile birlikte kargo dahil 7 TL dir. İşine yarayacak alsın
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 90 larda 5110 dan sonra 2000 li yillarda bunu almistim herhalde 400e yakindi fiyati nerden nereye,saglam olsaydi alirdim,hayirli satislar :)
  • almak için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

almak için pm

cevaplandı ve rezerve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 12 Aralık 2010; 0:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

90 larda 5110 dan sonra 2000 li yillarda bunu almistim herhalde 400e yakindi fiyati nerden nereye,saglam olsaydi alirdim,hayirli satislar :)

aah hocam. Arçelik bayinden 400 liraya almıştım 12 taksit mi ne. Hatta bu telefonla çok hatıram var. Telefon wav destekliyordu ama her wav dosyasını çalmıyordu. Günlerce pc de programlarla uğraşarak bunun çaldığı wav formatını bulmuştum ve çok sevinmiştim İstediğim şarkıyı ayarlayıp atıyodum. Millet nasıl yaptın diyodu hehe

• o zamanlar siemens nokia kadar tutulan bir markaydi (polat alemdarin sayesinde :d ) samsung filan cok gerideydi ama ne olduysa buyuk dusus yasadilar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.