Bildirim
Kargo Dahil 7 TL CX65
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
90 larda 5110 dan sonra 2000 li yillarda bunu almistim herhalde 400e yakindi fiyati nerden nereye,saglam olsaydi alirdim,hayirli satislar :) -
almak için pm -
quote:
Orijinalden alıntı: tades1981
almak için pm
cevaplandı ve rezerve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 12 Aralık 2010; 0:57:36 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
90 larda 5110 dan sonra 2000 li yillarda bunu almistim herhalde 400e yakindi fiyati nerden nereye,saglam olsaydi alirdim,hayirli satislar :)
aah hocam. Arçelik bayinden 400 liraya almıştım 12 taksit mi ne. Hatta bu telefonla çok hatıram var. Telefon wav destekliyordu ama her wav dosyasını çalmıyordu. Günlerce pc de programlarla uğraşarak bunun çaldığı wav formatını bulmuştum ve çok sevinmiştim İstediğim şarkıyı ayarlayıp atıyodum. Millet nasıl yaptın diyodu hehe______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
o zamanlar siemens nokia kadar tutulan bir markaydi (polat alemdarin sayesinde :d ) samsung filan cok gerideydi ama ne olduysa buyuk dusus yasadilar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X