Arkadaşlar kargo şirketleri pazar günü açık olur mu ?
evimizin altındaki dükkanda mng kargo var pazar günü kapalı...
Teşekkür ederim .
yok kapalılar... cts belli süre açıklar
hayır
Ayvayı yedik , paket kaldı.
hafta sonları 17 ye kadar açıklar. pazar günü iş yapmazlar yani kargo falan gitmez veya gelmez.
yani ben versem onlar yarın gonderesede olurmu belli saate kadar acıksa
pazar günleri hep kapalı işte veremezsin de alamazsın da diğer günler hep açık
evet nedense hep kargo gelicek zaman araya pazar girer..:)
sanki ups falan acık gibiydi .. birde kargo agır biraz kitaplar falan var arasak evden gelip alırlar mı .. ? ama o zmanda tartıp hesaplamasını nasıl yapcaklar ?
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
sanki ups falan acık gibiydi .. birde kargo agır biraz kitaplar falan var arasak evden gelip alırlar mı .. ? ama o zmanda tartıp hesaplamasını nasıl yapcaklar ?
pazar günü çalışmıyorlar. açık olduğunu sanmıyorum açık olsa bile kargo pazartesi akşamı yola çıkar.pazar günleri kargo arabaları hareket etmez.
telefon edersiniz evden alırlar tartıp hesaplama olayına gelince onlar işini bilir :) evden almanın + 2 lira gibi bir ücreti olur.(kargosuna göre değişir kendi sitelerinden bakarsınız)
kesinlikle kapalı olur
peki pazartesi günü kargo arabaları sabah da şehir dışına çıkar mı yoksa akşam 7 8 gibi mi sadece?
ups şirketi, ''pazar günü açık'' diye biliyorum, doğru mudur? Öğlen evime peketim gelir mi?
fabrikalar 7/24 üç vardiya çalışırken kargo şirketleri bunu niye uygulamazlar anlamış değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme