Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
636.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black_67 arkadas dogru soylemis kargo avpim e yollandigina gore turkiye dagitimina ckkio demektir. Hayirli olsun gelir 1 2 gune

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 17/06/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    2 23/06/2016 15:34:01 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    3 23/06/2016 18:34:47 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    4 23/06/2016 18:34:47 PTT Y?yerine Girdi Yurtdy?y Kabul Geli? Kaydy Yapyldy YST.ULUSLARARASI PYM/YST.ULUSLARARASI PYM BA?AK?EHYR YSTANBUL(AVR)
    5 24/06/2016 13:16:03 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the)
    6 24/06/2016 13:41:35 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the)
    7 24/06/2016 13:47:56 PTT Y?yerine Girdi Zimmet Alyndy YST.ULUSLARARASI PYM/YST.ULUSLARARASI PYM BA?AK?EHYR YSTANBUL(AVR)

arkadaslar benimde anlamadigim konu istanbula gelmis ürün fakat 6. ci asamada gönderi yurtdisine sevki yapildi diyor ürünüm gerimi gidiyor ?
    7 ci asamadada ptt iiyerine girdi zimmet alindi diyor
    lütfen biri açiklasin yardimci olsun bana cok bekledigim bir üründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerca -- 26 Haziran 2016; 13:46:41 >

• powerca P kullanıcısına yanıt
    Görünen ürün geri gidiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 26 Haziran 2016; 14:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Orijinalden alinti: reDsbLacKSK

yasakli urun yazmadygy icin bir umudum vardi :(
  • Akheria A kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam tesekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerca P kullanıcısına yanıt
    bir sonraki alama gerçekleşince öncekilerden bazıları silinebiliyor, o tip bir durum olmuş olabilir, yada artık yasaklı ürün vs yazmıyorlar da olabilir.
  • Arkadaşlar Dhl veya Dhl Global Mail ile tarafıma kargo gönderildi. Elimde invoice number ve airwaybill number var. Bunlarla gönderi takibi yapabiliyor muyuz? Bir türlü yapamadım.
  • Merhaba durum sizce nedir?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • meegnot M kullanıcısına yanıt
    Ağırlık ve adres yazdığı için ukime gidecek.yasakli urunse geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    xiaomi yi yasaklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyosun

Arkadaşlar ben ptt de çalışıyorum.. Son 2 aydır yurt dışı gönderileri sıkı denetim altında müfettişler kuş uçurtmuyor maalesef.. Benim de bir gönderim İST KİM'e sevk edildi bu kötü haber maalesef.. Bu kurumda çalışan biri olarak ne yazık ki ben bile gümrükten geçiremiyorum anlayın artık durumun ciddiyetini.. :)

Şuan işleyen prosedür şöyle.. :

Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Eğer bunu görürseniz kargonuzun UKİM'e gönderileceği anlamına gelir ve şüpheli paket adı altında xray cihazına sokulur telefon veya elektronik bir ürünse geçmiş olsun, ürün bir süre bekledikten sonra gönderici mercine iade edilir..

Ama eğer ilk ibarede bunu görürseniz..;

Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Gönderi size sorunsuz ulaşacaktır..

Bir hatırlatma yapmak istiyorum kargonuz bulunduğunuz şehre geldiyse hiç beklemeden gidip teslim alabilirsiniz, çünkü gönderiler dağıtıma bazen geç çıkabiliyor..

Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz cevaplandırmaya çalışacağım..

Bir paketim var ve takip etmekte zorlanıyorum.
    Mobil uygulama ve web arayüz birbirini tutmuyor. Mobilde 3 kez gümrüğe sevk edildi diyor ve "torbaya eklendi" dedikten sonra son olarak gümrükte görünüyor. Web arayüzde ise 2 kez gümrüğe sevk edildi görünüyor. Son olarak "torba kapandı" diyor.
    Çelişkili takip.

• meegnot M kullanıcısına yanıt
    Bir ara değildi.ama şimdi son durum ne bilmiyorum

• benimde 1 adet paketim var.
    SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 27/06/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
    2 28/06/2016 15:32:20 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    3 28/06/2016 18:32:16 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    4 28/06/2016 18:32:16 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    5 29/06/2016 17:01:42 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Singapore
    6 29/06/2016 17:10:01 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Singapore

tekrar yurtdışına mı sevk ediliyo.bu şekilde ibare çıkan arkadaşlarda ileri günlerde neler oldu.

• takip bölümünde ad-soyad-ağırlığı yazıyorsa %100 takılıyor mu? Düşükte olsa geçme ihtimali olsaydı iyiydi heyecan oluyordu? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 1 Temmuz 2016; 15:46:29 >
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    keşke olsaydı ama kurt gibiler koklayarak buluyorlar yasaklı ürünleri

• termomen kullanıcısına yanıt
    Hayır eskiden de sıkar bırakırlardı artık bırakmıyolar resmen havayı kokluyolar gümrükte artık
    Geçen oto teybi geldi ulan teyp işte ya nasıl telefon olabilir paramparça etmişler gümrükte o kutuyu açıp...

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    ya teybin içine telefon soktuysan adamlar cia ajanı gibiler, neredeyse köpeklerle arayacaklar

Bu ara holland post a kafayi taktilar ne olursa olsun ukime yolcu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

takip bölümünde ad-soyad-ağırlığı yazıyorsa %100 takılıyor mu? Düşükte olsa geçme ihtimali olsaydı iyiydi heyecan oluyordu? :)

detaylı arayacakları kutuyu tartıyorlar zaten

Hacı o kadar deli değilim ayrıca o iş direk kaçakçılığa giriyomuş..bilerek başka bir ürünün içine gizleyerek sokmaya çalıştığı için direk savcılığa sevk insiyatifi varmış..

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.