Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KurtPanzerMeyer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
636.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YURT DISI GÖNDERI SORGULAMASI (ITEM TRACKING)

Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION) TESLIM ALAN (Signatory)
    Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)

EE957449286CN Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    14/01/14 19:51 2014-01-14 19:51:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    19/01/14 07:24 2014-01-19 07:24:01 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    19/01/14 09:48 2014-01-19 09:48:02 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE
    EE957449286CN Barkod Numarasina Ait İslem Listesi

BARKOD ZAMAN YER DURUMAD ACIKLAMA
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP
    Barkod No : EE957449286CN Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    19/01/2014 09:48:02
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    21/01/2014 10:19:58

2 gündür böyle bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cin83ali

YURT DISI GÖNDERI SORGULAMASI (ITEM TRACKING)

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    14/01/14 19:51 2014-01-14 19:51:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    19/01/14 07:24 2014-01-19 07:24:01 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    19/01/14 09:48 2014-01-19 09:48:02 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE

CEVAP
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    3.

Bulunduğun ile gönderilmiş biraz daha bekle
    5 günde ülkemize girmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: cin83ali

YURT DISI GÖNDERI SORGULAMASI (ITEM TRACKING)

CEVAP
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    2.
    3.

Bulunduğun ile gönderilmiş biraz daha bekle
    5 günde ülkemize girmiş.

BU GETİRTİĞİM YANLIŞ YERE AÇMIŞIM AMA R/C 1/10 ARAÇ İNŞALLAH SORUN ÇIKARMAZLAR İLK DEFA GETİRTİYORUM

• munib kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yapmayın gümrük teslim yeri PİM dir ilk orası teslim alır ve en az 1 hafta bekletirler, herhangi bir sorun yoksa UKİM e sevk edilir. UKİM de gönderi giriş kaydı yapıldı uyarı varsa gönderiniz size doğru gönderilmek üzere işleme alınmış demektir. Yani PİM den çıkış yapmadığı sürece ürünlerin akıbeti belli olmuyor tekrardan gümrüğe sevk edilebiliyor. Şuan senin kargo PİM deki son işleminde oradan UKİM e gönderilecek 2-3 gün içinde dağıtım için çıkış yapar
  • 20 den fazla kargo takip bilgime gore ptt kontrol sitesinde ilk ekranda Kargo takibi Torbaya Eklendi.ist pim yaziyorsa gecer ama ilk istanbul pim eklenip sonra torba der ise gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorum için led arka stop lambası almıstım ebaydan alman bi satıcıdan.ben ödemeyi yaptım satıcı 13 gün sonra gönderdi ve şuan şu bilgiler yazıyor arkadaslar,

1.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    15/01/2014 10:48:14
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    15/01/2014 10:48:14
    3.
    Gümrükten Çıktı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    20/01/2014 15:30:32
    4.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    20/01/2014 15:30:32
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf044

Sıkıntı yapmayın gümrük teslim yeri PİM dir ilk orası teslim alır ve en az 1 hafta bekletirler, herhangi bir sorun yoksa UKİM e sevk edilir. UKİM de gönderi giriş kaydı yapıldı uyarı varsa gönderiniz size doğru gönderilmek üzere işleme alınmış demektir. Yani PİM den çıkış yapmadığı sürece ürünlerin akıbeti belli olmuyor tekrardan gümrüğe sevk edilebiliyor. Şuan senin kargo PİM deki son işleminde oradan UKİM e gönderilecek 2-3 gün içinde dağıtım için çıkış yapar

alıntı: fuku54 20 den fazla kargo takip bilgime gore ptt kontrol sitesinde ilk ekranda Kargo takibi Torbaya Eklendi.ist pim yaziyorsa gecer ama ilk istanbul pim eklenip sonra torba der ise gecmis olsun.

-BİLGİLENDİRME İÇİN SAĞOLUN AMA BU SÜREÇ HİÇ SEVMİYORUM SANKİ BOMBA GETİTİYORUZ BU KADAR BEKLETİYORLAR GÜMRÜĞÜ NEYSE ÖDERİZ YOLLASINLAR YETERKİ !

• az da olsa ümit edip, 20 günlük bekleme sonucu, hüsrana uğramış kargonun son durumu

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravesolar -- 23 Ocak 2014; 10:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravesolar

az da olsa ümit edip, 20 günlük bekleme sonucu, hüsrana uğramış kargonun son durumu

20 gün oha bendemi o kadar bekleyecem

• bravesolar kullanıcısına yanıt
    4441788 i arayıp sorsaydın neden teslim edilemediğini
  • Bana kağıt geldi telefon olduğu tespit edilmiş 3 gün sonra satıcıya teslim edilcekmiş
  • ysf044 kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler. bu numarayı not edeyim, bilmiyordum. ama az önce tebligatta geldi zaten. bende kargo Sivas'a gelir buradan iade olur diye bekliyordum, buraya bile gelmedi :((
    Geçmiş olsun son dönemde yurt dışından gelen ürünleri sıkı denetime almaya başladılar en ufak parçalar dahi gümrüğe giriyor. O yüzden cep telefonu getirmek artık hayal oldu kaçakcılar yüzünden insanlar 3 katına telefon almak zorunda kalıyor. 20 dolara çinde kaçak telefon getirip 100 dolara s3 iphone 5 diye satıyorlar ceremesinide biz çekiyoruz
  • Vay arkadas ya ne hale geldi gumruk.. Cok merak ediyorum cep telefonu niye yasak ? Vergisini devlete odeyelim, imei kaydini yasal yapalim yinede kabul gormuyor bakanlar kurulu karariymis. Bu kararlar neden hep zenginleri koruyor burasi muz devletimi :) bu isi arastirip gerekirse yasal yollara basvurmak lazim boyle keyfi mesnetsiz karar olmaz arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet haklısın dünya da örneği yok iş para,rant olunca dünyada ki örnekleri ne bakılmıyor..başka ne olsa dünya da şöyle,avrupa da böyle diyip dururlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravesolar

az da olsa ümit edip, 20 günlük bekleme sonucu, hüsrana uğramış kargonun son durumu

cep telefonu geçmiyor çok inceleme var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 23 Ocak 2014; 18:26:03 >
    Ambarımıza alınmış Türkiye'de kaydı olmadığı anlaşılmıştır der.

Şimdi bu kontrolü kutunun üzerindeki İmei'den mi yapıyorlar?

Cihazı açıp *#06# yapıpmı bakıyorlar.

Ben satıcıyla konuşsam alacağım cihazın imei'sini bana yazmasını istesem.
    Sonra gidip pasaportla kaydını yaptırsam.
    Gümrüğe takılıp kontrolde cihaz kayıtlı çıkar ve bana yollarlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 23 Ocak 2014; 19:46:00 >
  • Gümrük sorunu olmasa Honor 3C alıcam. Ne zaman biter bu sıkı yönetim

• Bundan sonraki yontem su; Cihazin imeisini isteyecegiz imei ile pasaport uzerinde kayit yaptirip telefonu gondertecegiz. Demokrasilerde care tukenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

Ambarımıza alınmış Türkiye'de kaydı olmadığı anlaşılmıştır der.

Şimdi bu kontrolü kutunun üzerindeki İmei'den mi yapıyorlar?

Cihazı açıp *#06# yapıpmı bakıyorlar.

Ben satıcıyla konuşsam alacağım cihazın imei'sini bana yazmasını istesem.
    Sonra gidip pasaportla kaydını yaptırsam.
    Gümrüğe takılıp kontrolde cihaz kayıtlı çıkar ve bana yollarlarmı?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bilen varsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.