Şimdi Ara

Kargom neden takip edilmiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Open dispute yapın. Açıklamaya fake tracking number yazın şunlarıda ekleyin
    Hello dear
    I bought something from this buyer but i couldnt check tracking number because the seller gave me that this tracking number. And i thought that it was fake.

Thanks for your interesting.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim gelişmeleri size aktaracağım

• hocam konuyu takip ediyorum

en iyisi dispute açmanız şimdiye görünmesi lazımdı

takipli diye takipsiz gönderdi yada hiçbirşey göndermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 22 Eylül 2015; 22:51:22 >
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Hocam takip numarasında ki herhangi bir numarayı değiştirirseniz yine böyle yazıyor bayramdan sonra ilk pazartesi veya bayramda dispute açacağım satıcıya biraz süre tanıdım artık hayırlısı neyse o olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyefendi-2 -- 22 Eylül 2015; 22:54:42 >
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Sorun olursa özelden mesaj at hocam

• StereoLove kullanıcısına yanıt
    Sağolun dispute açınca size sorularım olur burada detayları paylaşırım belki birinin işine yarar ilginiz için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Sağolun dispute açınca size sorularım olur burada detayları paylaşırım belki birinin işine yarar ilginiz için çok teşekkür ederim

Rica ederim görüşürüz

• 10 dolardan düşük bir ürünse büyük ihtimal takipsiz kargodur.

• Hocam satıcı Singapur Post yazdığı için aldım yoksa almazdım

Bu arada ben de bir ürün aldım china post air maille yollancak yazıyordu fakat singapore ile yollanmıs gözüküyor ama kodda NL ile bitiyor saçmalığa bak

Bu satıcılara dispute açıp kötü bir yorum bırakmak lazım aslında böyle bir konu açıp bu satıcıları ana başlıkta toplayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla birde en çok oy alan satıcı. Kim bilir kargo numarasını takipte edemeyeceğim kesin. Ben de sizinle aynı durumdayım gözükmezse dispute açasım var.. Saçmalık ya

Satıcıya mesaj attınız mı ben attım adam cevap vermiyor İnşallah takip edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyefendi-2 -- 23 Eylül 2015; 16:01:31 >
    Attım atmam mı, kızdım biraz niye bunla yoluyosun diye. Döner sanırım feedbacki iyiydi saticinin. Dönmezse artik beklicem bi 5-6 gün baktım takibi yok direk dispute

• Arkadaşlar sonu MY ve SE olan kargolar çok yavaş büyük ihtimal sahte vermemiştir satıcı benim MY ile biten kargom aldıktan 2 hafta sonra sisteme girdi 3 gün sonra Türkiyeye giriş yaptı yazdı ama gireli 15 gün oldu ptt'de hala kayıt bulunamadı yazıyor.Gearbestten aldığım powerbanki de SE (sweden post) ile gönderdiler 1 aydır hiç hareket yok onda da.
    NL yani hollanda postası en hızlısı genelde 2 haftada geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner97

Arkadaşlar sonu MY ve SE olan kargolar çok yavaş büyük ihtimal sahte vermemiştir satıcı benim MY ile biten kargom aldıktan 2 hafta sonra sisteme girdi 3 gün sonra Türkiyeye giriş yaptı yazdı ama gireli 15 gün oldu ptt'de hala kayıt bulunamadı yazıyor.Gearbestten aldığım powerbanki de SE (sweden post) ile gönderdiler 1 aydır hiç hareket yok onda da.
    NL yani hollanda postası en hızlısı genelde 2 haftada geliyor

Ciddi misinşz ben de satıcıya sövdüm ya NL ile bitiyor. Bilmiyordum hızlı olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 23 Eylül 2015; 16:43:14 >
  • taner97 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki my ile bitiyor biraz daha bekleyeceğim gelmezse en geç bayramın son günü dispute açacağım neden my ile biten kargolar yavaş kim yolluyor

hocam benim akıllı saat de nl postla 10 gün sonra pttye geldi gümrük falan derken 15.gün aldım

Hocam takip yapılmazsa açarsınız dispute

dispute için erken bence hocam aliexpress 30 gün geçmeden para iadesi yapmaz zaten bayramda ptt çalışmadığından türkiyeye gelse bile sisteme girmez siz gelecek ayın 15ine kadar bekleyin sonra dispute açın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.