Alınırsa yavaş yavaş bütçeyi zorlamadan sistem kendini fazlasıyla toparlar.
Fiyat düşürmek için ise SSD'yi 60/90 gb alarak sadece işletim sistemi kurulabilir veya ekran kartı olarak HD6850 ya da ikinci el HD6950 gibi bir model tercih edilebilir.
Alınırsa yavaş yavaş bütçeyi zorlamadan sistem kendini fazlasıyla toparlar.
Fiyat düşürmek için ise SSD'yi 60/90 gb alarak sadece işletim sistemi kurulabilir veya ekran kartı olarak HD6850 ya da ikinci el HD6950 gibi bir model tercih edilebilir.
anladım hocam. yavaş yavaş toplarım ben bunları. ekran kartı olarak ati mi öneriyorsunuz ? nvidia daha iyi değilmi ?
Nvidia'nın bu segmentteki kartı daha çıkmadı maalesef o yüzden şimdilik elimizdeki en iyisi 7850/70. 130 Watt TDP değeriyle de gayet iyi performans alırsınız. Hepsini bir arada alma zorunluluğu da yok belki SSD'yi alana kadar dolar ucuzlar daha da kara geçersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Nvidia'nın bu segmentteki kartı daha çıkmadı maalesef o yüzden şimdilik elimizdeki en iyisi 7850/70. 130 Watt TDP değeriyle de gayet iyi performans alırsınız. Hepsini bir arada alma zorunluluğu da yok belki SSD'yi alana kadar dolar ucuzlar daha da kara geçersiniz
anladım. ama bu kart çok uçuk hocam. daha düşük olarak ne önerirsiniz orta yollu bişey ?
quote:
Orijinalden alıntı: kerem0537
quote:
anladım. ama bu kart çok uçuk hocam. daha düşük olarak ne önerirsiniz orta yollu bişey ?
Üst mesajda da dediğim gibi ikinci el 6950 ya da sıfır 6850 olabilir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kerem0537
quote:
Üst mesajda da dediğim gibi ikinci el 6950 ya da sıfır 6850 olabilir
hmm anladım hocam. atlamışım orayı sağolasın ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme