Staj başvurusu yaptıktan sonra ne zaman şirket tekliflerini görmeye başlıyoruz bilen var mı? |
Kariyer Kapısı Staj
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deadline sonrası düşmeye başlar, deadline'dan önce zor
başvuru deadline ı mı hocam?
-
Evet
Vallahi bana teklifler geçen sene mayısta gelmeye başlamıştı. Bence siz sadece buraya güvenmeyin, diğer yollardan da başvurun.
Başka seçenek var mı ki :/
Şu ana kadar sürekli baktım bana uygun olan ilan sayısı maks 3 falandır ülke içinde, belki de 2.sınıf durumlarındandır ama 2.dönem artmasını umuyorum
Stajı bu kadar kafaya takma. 2. Sınıf stajyerlere fotokopi çektiriyorlar. Naylon yapsan da fark etmez
Staj önemli.
2. sınıf stajı 3. kadar önemli değil evet ama ne öğrenirsen kar.
Fotokopi çektiriyorlar? :bruh:
Ankarada 2de staj yapan ve memnun olan tanıdıklarım var, 3 Teknokentten birinden umutluyum, yani bu kadar ek şey öğrendik bir yerde gerçeğe dökmem lazım
Ben 2 stajını ss’de naylon yapmayı düşünüyorum. Yaz okulu ile uğraşcam onun yerine. 20 gün ne katacak zaten.
2de sste staj bulabiliyorsan ne güzel
2 stajını fullstack üzerine 3 stajını -eğer yapabiliyorsam- ilgilendiğim ceng alanlarından birinden yapmak istiyorum
2. Sınıfta yaptığım başvuruların hepsine ya dönülmedi ya da reddedildim. Ama arkadaşlarımdan iyi yerlere giden olmuştu ccola, sunexpress gibi. Bunların programlarına başvurmak ya da teknokent şirketlerine gitmek mantıklı olabilir.
Baba sen 3. Sinif misin
Sunexpresse bizim okulla bilkentten giden cok goruyordum dq gerek programlarinin adi gerek izlenim o kadar iyi durmuyorlardi ya. Iyi mi onlar
Geçen sene kariyer fuarında gidince ben daha sormadan ortalamaya bakmıyoruz demişlerdi tek bilgim bu
Ama halen çok da gerçekçi gelmiyor bu 500 kişiyi başka neye göre eleyebilirsin ki
naylon demeleri çok garip değil mi, sahte staj falan dersin de naylon diyorlar nedense. Naylon fatura da aynı şekilde, neden naylon
Şimdi 3. Sınıf oldum (irregular ögrenciyim).
İyiler onlar, ben sonlara doğru elenmiştim onlarda ve bana red diye de düzgün bir dönüş yapmışlardı. Arkadaşım da kabul almıştı onlardan 2. sınıftaydı
Hocam bir sürü test yapıyorlar, ortalamaya bakmıyor olma ihtimalleri epey yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- savunma sanayi maaşları
- tbs nedir
- tyt 60 net iyi mi
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X