Şimdi Ara

kariyer mod'da genç yeteneklerin gelişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kariyer mod'da oynarken, bulduğum genç yetenekleri takımda oynatmaya başladıktan sonra gelişimlerini, değerlerini nasıl takip edebiliyorum acaba? İlk aldığımda takıma örneğin overalı 45 ama yetenek olarak 80-90 arası diyor menejer.Bu değer nasıl ve ne kadar zamanda 80-90 arasına çıkıyor ve bu değerleri hangi faktörler arttırıyor? Her maçta ilk onbirdemi, yoksa maçın adamı seçilirsemi yada gol atarsamı değerleri değişiyor?

Teşekkürler.

• Hepsi etki eder hocam.Sen hiç oynatmasanda gelişir ama 80-90a çıkmaz.90 olmasını istiyorsan full oynatacaksın.
  • TEşekkür ederim cevap için, peki ben bu gelişim değerlerini nereden görebilirimi, inceleyebilirim?
  • squad reportta ayrıntılı biçimde görebilirsin hangi özelliklerinin arttığını
  • teşekkür ederim cevaplar için, ilk yılda premiere ligte everton ile 5 nci oldum, şampiyonlar ligine kaldım. 2 nci sezona başladım sondan 2 nci sıradayım ligte , ancak şampiyonlar liginde kendi grubumda liderliği garantiledim. Anlatmak istediğim olay fifa bu yüzden güzel, ilk yıl 5 nci ikinci yıl sondan 2 nci. Oyun sıkmıyor, hırslandırıyor. Her maçın garantisi yok puanlar aslanın ağzında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.