Kariyer mod'da oynarken, bulduğum genç yetenekleri takımda oynatmaya başladıktan sonra gelişimlerini, değerlerini nasıl takip edebiliyorum acaba? İlk aldığımda takıma örneğin overalı 45 ama yetenek olarak 80-90 arası diyor menejer.Bu değer nasıl ve ne kadar zamanda 80-90 arasına çıkıyor ve bu değerleri hangi faktörler arttırıyor? Her maçta ilk onbirdemi, yoksa maçın adamı seçilirsemi yada gol atarsamı değerleri değişiyor?
Teşekkürler.
Hepsi etki eder hocam.Sen hiç oynatmasanda gelişir ama 80-90a çıkmaz.90 olmasını istiyorsan full oynatacaksın.
TEşekkür ederim cevap için, peki ben bu gelişim değerlerini nereden görebilirimi, inceleyebilirim?
squad reportta ayrıntılı biçimde görebilirsin hangi özelliklerinin arttığını
teşekkür ederim cevaplar için, ilk yılda premiere ligte everton ile 5 nci oldum, şampiyonlar ligine kaldım. 2 nci sezona başladım sondan 2 nci sıradayım ligte , ancak şampiyonlar liginde kendi grubumda liderliği garantiledim. Anlatmak istediğim olay fifa bu yüzden güzel, ilk yıl 5 nci ikinci yıl sondan 2 nci. Oyun sıkmıyor, hırslandırıyor. Her maçın garantisi yok puanlar aslanın ağzında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme