Uzun zamandır oynayamadığım oyunlara geri döndüm. İlk deneyimi Pes15 ile yaşıyorum. Ancak eskiler ile alakası yok. Mod çok daha zorlaşmış, açıkcası biraz da sıkıcılaşmış. Gerçi en son fifa13 kariyer modu oynamış birisi olarak bu kanıya vardım. Neyse konumuza gelelim, ben pek anlayamadım ama sanırım oyuncu kendi kendine gelişiyor. Yani 30 metreden gol attın özellik açıldı, 45 metrelik pas verdin özellik açıldı gibisinden değil oynadıkça gelişen bir yapı sanırım. Ayrıca eskiden antreman yaparakta gelişim söz konusuydu. Sanırım artık antreman sistemi de kalkmış. Kurnaz forvet olarak açtım ama şu an orta sahada Mehmet Topal gibi oynatılıyorum :) Bu da yeni özelliklerden birisi galiba. Neyse kısaca bir taktik, bir gelişim yöntemi belirtirse üstadlar, daha da sıkıcılaşmadan oyun modundan zevk alabilirim umarım.
BAL'dan çok çabuk sıkılıp bırakmıştım. Tek düze oynuyoruz. Animasyon yok antrenman yok. Sıkıcı bence. Ne güzel 2010'da takım antrenmanlarına çıkıp menajerin gözüne girmeye çalışırdık.
Valla 2. sezonda 80 overall geçtim. Granada ile la liga şampiyonluğu kovalıyorum da insafsız barcelona kaybetmiyor :) Büyük gelişim gösterdi falan diyor oyun bana ama ne hikmetse hala yetenek puanı kazanamadım. Nasıl kazanılacağını bilen var mı :) Çözemedim hala.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme