quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? süpersin tek kelime ile
quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı
quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan
quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan iyide forumdakiler ne etsin sölüyorsun
quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan iyide forumdakiler ne etsin sölüyorsun ya makara yapalım dedik biraz sizde hemen adamı tersliyonuz yaa quote:Orjinalden alıntı: sonix! ya bu okullar ne zaman açılıyor sanırsam şubat 12 de
quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan zopa istiyon galiba
quote:Orjinalden alıntı: sonix! ya bu okullar ne zaman açılıyor 12sinde heralde yani yaklaşık 14 gün var
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan zopa istiyon galiba bizim okulun mafyası benim benim dövücek adam adaha okuldan mezun olmadı :D
quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 quote:Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 Adım : Mustafa Arslan resimdeki şahıs benim yaşım 14 nasılım? fazla havalısın alırlar bence havanı alsınlar bende bıktım zaten günde 7 kızla çıkmaktan zopa istiyon galiba bizim okulun mafyası benim benim dövücek adam adaha okuldan mezun olmadı :D forumun polat alemdarı sonunu düşünen kahraman olmaz yürü be koçum ayrıca bu kadaar kısa sürede iki mesaj birden atabilirsin şimdi sen
quote:Orjinalden alıntı: mustafako14 maalesef manitayla konuştuğum için hızlı mesaj atamıyorum konuşmasanda bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsın(2dk içinde) iddaya bile girerim
quote:Orjinalden alıntı: sonix! ya bu okullar ne zaman açılıyor Allah iyiliğini versin emi bu arada sen 14 yaşındayım demeseydinde kaç yaşında olacağını buradakiler rahat tahmin ederdi
14 gün işimiz var desene quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: sonix! ya bu okullar ne zaman açılıyor 12sinde heralde yani yaklaşık 14 gün var mustafako14 günlük 7 tane kızla çıkıyorsun ha.söyle hangi ilköğretimmiş orası 1 erkeğe 7 kız