Şimdi Ara

Karler Bass K9000 RGB Işıklı Oyuncu Kulaklığı 105₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Madem öyle yapıyorlar bi güzel arctis kulaklık alsaydınız hocam Karler Bass K9000 RGB Işıklı Oyuncu Kulaklığı 105₺  Latife ediyorum tabii ki tebrik ederim sizi bu davranışınızdan ötürü.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Hocam bana da aynı konu oldu para iade edildi ancak kulaklık tekrar bana geldi. Ben gidip tekrar iade ettim yoksa bende kalacaktı kulaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanzi

Hocam bana da aynı konu oldu para iade edildi ancak kulaklık tekrar bana geldi. Ben gidip tekrar iade ettim yoksa bende kalacaktı kulaklık

Aynı kod ile yollasam aynı olay olacaktır, zaten kargocu yeni kod almamı söyledi.

Sistemden yeni kod alacak yer yok, site ile görüştüm de kayıt açmışlar bakalım nasıl sonuçlanır.

Ben satıcı ile görüşüp alıcı ödemeli yollarımda sonradan site dışı işlem olacağı için benim açımdan sıkıntı oluşur diye bekletiyorum.

Kayıt sonuçlansın bakalım.

Sen nasıl iade ettin tekrardan, iade kodu yeniden alınmıyor ki.Karler Bass K9000 RGB Işıklı Oyuncu Kulaklığı 105₺ 

• Sonunda site iade kodu verebilmeyi başardı,

Şöyle promosyon adı altında bir sipariş yapmışlar, onun üzerinden iade kodu verdiler.

Yarın yollayacağım. umarım aynı sorun çıkmaz yine.

Karler Bass K9000 RGB Işıklı Oyuncu Kulaklığı 105₺
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

Geç gördüm hocam ben direk kargo subesine götürüp durumu anlattım onlar da iade ettiler gerisini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda geçen gün yolladım kurtuldum.

Çiçeksepeti uygulamasını da kaldırdım telefondan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.