Şimdi Ara

Karma metaya girer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ufak birkaç deneme ile güzel sonuçlar aldım.
    Şöyle bahsedeyim.
    Build olarak:
    Buz kraliçesinin hakkı - Demir solarinin broşu - morellonomikon - sihirbaz pabuçları - kızgın buhurdanlık - keşiftaşı şeklinde kullandım.
    Kabiliyeti de ayarlarsak %45 bekleme süresi ve kalkan kabiliyeti ile çok uyumlu oluyor.
    Ulti+E skilli ile takım arkadaşlarına bonus büyü direnci ve zırh geliyor.Ayrıyeten Demir solarinin broşu ile de büyü direnci ve kalkan geliyor.Kızgın buhurdanlık ile de takım arkadaşlarına güzel bir büyü hasarı geliyor.Bu şekilde muazzam bir tf başlangıcı oluyor.
    Bekleme süresi ile de ulti çok kısa sürede geldiği için çok efektif kullanılabiliyor.
    Denemenizi öneririm

• Reworkten sonra çok denendi ama hiç metaya giremedi. Gireceğini de sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topta ve suppta belli başlı kişiler oynuyor,daha hiç midde görmedim,bir buff daha gelirse %100 girer bence.Onun dışında şu an cidden ''dengeli''.
  • Na lcste bi kaç kere mid olarak da oynandı ama kim oynadı hatırlamıyorum şimdi

• Support olarak düşünüyorum engage/disengage desen daha iyisi var. Poke desen daha iyisi var. Solo lanelerde pokeda daha iyisi var taşıyıcını desteklemek desen lulu-zilean var. Yani bunların üstüne çıkarsa anca öyle.

• kalkana gelen buff uzacık değil bence ilk 4 levelde dengeleri fena değiştirir
  • karmayla 5 kişi bi aradayken r-e yapmanın zevki yunanı denize sürer gibi yemin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.