Şimdi Ara

karnım acaip ağrıor napıyım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sancıyor karnım üşüttümmü ki geçen ayda böle oldu ertesi gün kusmuştum

• Sıcak su koy karnına bir süre bekle abur cubur yediysen mide spazmı geçiriyorsundur büyük bir ihtimal banada böyle olmuştu 3-4 kere kavonaza sıcak su koydum havluya sardım uyudum yoksa o agrı uyutmaz bilirim.
  •  karnım acaip ağrıor napıyım..

Can you stop it?
  • domuz gribi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

Sıcak su koy karnına bir süre bekle abur cubur yediysen mide spazmı geçiriyorsundur büyük bir ihtimal banada böyle olmuştu 3-4 kere kavonaza sıcak su koydum havluya sardım uyudum yoksa o agrı uyutmaz bilirim.

kustunmu sonra hafiften bulantıda war sanki
  • sıcak suya bal ve fazlaca tarçın koy. karıştırıp iç, ben bir gün mide ağrısından sızladıktan sonra internette bunu bulup iyileştiğimde. etmediğim dua kalmamıştı. umarım sende bana dua edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMe

quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

Sıcak su koy karnına bir süre bekle abur cubur yediysen mide spazmı geçiriyorsundur büyük bir ihtimal banada böyle olmuştu 3-4 kere kavonaza sıcak su koydum havluya sardım uyudum yoksa o agrı uyutmaz bilirim.

kustunmu sonra hafiften bulantıda war sanki

Kusma gibi bir duygu hissetmiyordum ama migde bulantısı vardı ayretten tuvalet ihtiyacı aşırı derecede hissediyordum fakat tuvaletim yoktu. bir süre sonra geçti karnını büktünmü agrımıyormu düzelince veya ayaga kalkınca agrıyor ise emin ol o migde spazmı doktora görün derim.

• Bi kaç gündür tuvalete çıkmadıysan tuvalete çıkmayı dene (dalga geçmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMe

sancıyor karnım üşüttümmü ki geçen ayda böle oldu ertesi gün kusmuştum

nikinin şifresi nedir,sana birşey oldumu adınla konu açarız
    fake ede benziyorsun
  • bugun haberlerde izledim ..mide ağrısından şikayetten gitmiş biri bugun vefat etmiş teşhis domuz gribi...inş seninki değildir hocam
  • sıcak süt iç. büyük ihtimalle geçirir
  • MIÇ
  • Sıcak suya şeker at iç..ağrıyı geçirir kısa sürede.ya da parmağını boğazına sok kus (dalga geçmiorum.)
  • öncelikle wc ye 1-2 gündür çıkmadıysan bi uğra.
    eğerki büyük tuvaletini yapamıyorsan lahmandan başka çaren yok. gazın var kabız olmuşsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

sıcak süt iç. büyük ihtimalle geçirir

Daha beter gaz yapsın adam çatlasın artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.