bu resmi daha 2 dk önceye kadar başı bağlı köylü bi tayze olarak görüyodum ben sonra iyice baktım erkek, bi daha baktım o başörtüsü değil aylardır belki 1 yıldır onu köylü teyze sanıyorum ya
quote:Orjinalden alıntı: çaaari bu resmi daha 2 dk önceye kadar başı bağlı köylü bi tayze olarak görüyodum ben sonra iyice baktım erkek, bi daha baktım o başörtüsü değil aylardır belki 1 yıldır onu köylü teyze sanıyorum ya /> Yalnız değilsin.
quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: çaaari bu resmi daha 2 dk önceye kadar başı bağlı köylü bi tayze olarak görüyodum ben sonra iyice baktım erkek, bi daha baktım o başörtüsü değil aylardır belki 1 yıldır onu köylü teyze sanıyorum ya /> Yalnız değilsin. içime su serptin
quote:Orjinalden alıntı: 57.ALAY quote:Orjinalden alıntı: çaaari bu resmi daha 2 dk önceye kadar başı bağlı köylü bi tayze olarak görüyodum ben sonra iyice baktım erkek, bi daha baktım o başörtüsü değil aylardır belki 1 yıldır onu köylü teyze sanıyorum ya /> Yalnız değilsin. bende varım