Şimdi Ara

KARS 14.MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Enes merhaba ne zaman gideceksin sen askere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNCELİKLE VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    BİR SORUM OLACAK AKILLI TELEFONU NASIL KATABİLİRİZ ARAMA NASIL OLUYOR GÖZ YUMUYORLAR MI?
    BİRDE 40B OLARAK 18 OCAKTA GİDECEĞİM GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞELİM.
  • Akıllı telefon sokamazsınız. Pek mümkün değil gibi birşey. X-ray arama yapıyorlar sizde geçiyorsunuz öterseniz tekrar tekrar geçiriyorlar. Kendi hattınıza girebilirsiniz ama onu kullanabilirsiniz dediler. Sokanlar olmuş nasıl yaptılar bilmiyorum ama savcılık izni ile didik didik arandık onlarda yakalanıp alındılar. Ama yanınızda götürürseniz emanet alıyorlar. Girişte teslim edenlerin hepsi çıkarken aldılar telefonlarını. Ben hiç götürmemiştim. Riskli birşey bence göze almaya değmez. Ayrıca akıllı telefonu soksanız bile şarj edemezsiniz çünkü priz sayısı çok kısıtlı, hadi şarj ettiniz diyelim prizler çok orta yerdeler yakalanmadan şarj edemezsiniz. O yüzden bence hiç riske etmeyin. Yakalananlar için cezai bir durum sözkonusu idi ama ne oldu akıbetleri bilmiyorum.

Bölük komutanının tasarrufunda bazı arkadaşlara bazı özel durumlarda bölük komutanının odasında olmak şartı ile Bi yarım saat falan teslim ettikleri akıllı telefonları kullanmaya izin verilmişti. Yeni doğan çocuğu olanlar vardı, şirket işleri olanlar vardı. Ama çok ayrıntısını bilmiyorum. Size kullanmaya izin de vermeyebilirler. Bölük komutanları her dönem değişiyor. Birinin müsaade ettiğine diğeri etmeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.