Şimdi Ara

Karşı takıma troll gelince gerçekten üzülüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzülmüyorum, aynısı bana kaç defa oldu, afk kalanlar, feedlar, kafasına göre oynayıp takımla alakası olmayanlar.. Yenip geçiyoruz bi an önce bitiyo oyun zevksiz bi şekilde
  • Trollerin ne yapacağı hiç belli olmuyor. O yüzden temkinliyim, pek sevinemiyorum.
  • ben tam tersine seviniyorum.
  • ben şahsen oh be sonunda karşıda da bi troll var diyorum hep bana mı gelicek birazda karşıya troll gelsin
  • Hep bana mı gelecekler karşıya da gitsinler. Mesela az önceki oyunda 27/11 yeniyoruz adamların inhib falan kalmamış bizim ezreal "restart atmam lazım" dedi ve çıktı. Sonra 15 dakika geçti adamlar baron aldı 4 turret 2 inhib aldı ezreal hala yok. Sonra 1 tf daha ve kaybettik.
  • Bırak biraz da karşıda troll olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

sevinçkten ne yapacagımı şaşırıyorum free lp

+1 üstüne gülüp karşı tarafa flame yapıyorum ne şansız adamlarsınız gidin abdest alın felan diye...

sonraki oyun aynısı sana geliyor
  • Öğlen veya akşama doğru girdiğim her oyunu kaybediyorum, geceleri daha güzel oyunlar oluyor. Troll gelme olasılığı daha da düşüyor.
  • Ben her zaman doğru dürüst oyun oynamak istiyorum. O yüzden karşıda da bizim takımda da troll/afk olursa oyundan yeterince keyif alamıyorum. Yenmek ya da yenilmek umurumda değil doğru düzgün oyun olsun yeter bana.
  • o karşı takım benim takımım
  • rakip takımda afk olduğu halde oyun 45-50dk sürüyor zar zor kazanıyoruz sonra gg easy yazıyorum chat ban yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Hep bana mı gelecekler karşıya da gitsinler. Mesela az önceki oyunda 27/11 yeniyoruz adamların inhib falan kalmamış bizim ezreal "restart atmam lazım" dedi ve çıktı. Sonra 15 dakika geçti adamlar baron aldı 4 turret 2 inhib aldı ezreal hala yok. Sonra 1 tf daha ve kaybettik.

Evlat acısı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Trollerin ne yapacağı hiç belli olmuyor. O yüzden temkinliyim, pek sevinemiyorum.

Aynen. 3adc ye karsi yenilmisligimiz var. 4v5 nexusa kadar gelip kaybetmisligimiz var. O yuzden cidden mutlu olamiyorum eksik olmalarina

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Lira Varmı Abi?

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Hep bana mı gelecekler karşıya da gitsinler. Mesela az önceki oyunda 27/11 yeniyoruz adamların inhib falan kalmamış bizim ezreal "restart atmam lazım" dedi ve çıktı. Sonra 15 dakika geçti adamlar baron aldı 4 turret 2 inhib aldı ezreal hala yok. Sonra 1 tf daha ve kaybettik.

Evlat acısı gibi

Sormaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Trollerin ne yapacağı hiç belli olmuyor. O yüzden temkinliyim, pek sevinemiyorum.

aynen
  • Report et
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

35 maçın 1 tanesinde karşıya 20 tanesinde sana geliyor hiç üzülme.

Geri kalan 14 maçta da içindeki çocuğa gelsin ozmn :D

• valla anlamak mümkün değil support brand mi dersin, riven'a attack speed ayakkabısı + thornmail kasıp+üzerine ezilen tipleri mi dersin, interneti sürekli gidip gelen mid oyuncusu mu dersin, jungle'da yardım ederiz dedikten sonra yardım etmiyor deyip afk kalıp sonra geri dönüp 10 defa öleni mi dersin, cuma namazı diye 3 afk olması mı dersin derecelide ne ararsan var... 2-3 gündür başıma gelenlerin özeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

sevinçkten ne yapacagımı şaşırıyorum free lp

You Rock! !!

• seviniyorum hem oyun erken bitiyor hem de oyunu kazanmış oluyorum ayrıca RBlooD7'nin dediği gibi hiç üzülme 35 maçın 1'inde onlara geliyorsa geri kalan maçlarda hep sana geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.