aradığım pokeler crobat pearow sandslash kabutops nidoqueen pidgeot raticate aradığım pokelrde normal/shiny/dark... farketmez vereceğim poke 100 level ve normal dir
quote:Orjinalden alıntı: atinalıözgür aradığım pokeler crobat pearow sandslash kabutops nidoqueen pidgeot raticate aradığım pokelrde normal/shiny/dark... farketmez vereceğim poke 100 level ve normal dir hepsi vr ama dark lugia isterim
dark lugia hangi haritada bulunuyo söyle bulup vereyim ama şu anda elimde olanlar bunlar bide rayquaza var
quote:Orjinalden alıntı: atinalıözgür walla benim vereceklerim bunlar celebi,articuno,deoxys veya dratinicede verebilirim tklife bah
quote:Orjinalden alıntı: wantedlord dalga geçme alex_alex ama çok saçmalamasın oda bide saçmaladığı şeyleri savunmasın
yeteeeeerrrrrrrr tamam kapat bu konuyu çünkü çok uzadı sıkıldım seninle ağız kavgası yapamam beyenmiyorsan çık git seni tutan yok
quote:Orjinalden alıntı: atinalıözgür yeteeeeerrrrrrrr tamam kapat bu konuyu çünkü çok uzadı sıkıldım seninle ağız kavgası yapamam beyenmiyorsan çık git seni tutan yok allah allah olum kavga başlatıp neler dion allah akıl fikir versin