Bildirim
KARŞILIKLI GOL BULMA SİSTEMİ (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca en üst kısımda bulunan kazanma yüzdesi handikapsız kazanma yüzdeleri. alt kısımdaki kazanma yüzdeleri ise handikaplı kazanmak yüzdeleri. baremlerle birlikte tahmin yaparken bu yüzdelerde bize yardımcı oluyor. görüyorsunuz ki handikapsız olarak ev sahibinin kazanma yüzdesi %55 handikaplı olarak da deplasman takımının %55 olduğunu görüyoruz bu denge anlamına geliyor. bu tür dengelerde handikap verilen takıma yakın oynamak her zaman avantajlıdır. gün içinde maç paylaşımı yapacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Savas33
Ayrıca en üst kısımda bulunan kazanma yüzdesi handikapsız kazanma yüzdeleri. alt kısımdaki kazanma yüzdeleri ise handikaplı kazanmak yüzdeleri. baremlerle birlikte tahmin yaparken bu yüzdelerde bize yardımcı oluyor. görüyorsunuz ki handikapsız olarak ev sahibinin kazanma yüzdesi %55 handikaplı olarak da deplasman takımının %55 olduğunu görüyoruz bu denge anlamına geliyor. bu tür dengelerde handikap verilen takıma yakın oynamak her zaman avantajlıdır. gün içinde maç paylaşımı yapacağım.
Takipteyiz hocam bekliyoruz. -
-
-
Polonya Ligi
Szczecin - Zielona Gora
164,5 Alt
Yunanistan Ligi
Kolossos Rhodes - Olympiakos
157,5 Alt
Fransa Ligi
Chalons-Reims - Paris-Levallois
145,5 Üst
İtalya Ligi
Pistoia - Caserta
164,5 Alt -
Yeni kupon varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu gün analizleri yapıp buradan vereceğim maçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savas33 -- 14 Şubat 2017; 12:53:52 > -
Canlıdan oynayan arkadaşlar için
Güney Kore KBL
Anyang - Dongbu Promy
167,5 Alt -
Çek Cumhuriyeti NBL
Decin - Nymburk
143,5 ÜST
Almanya
Bremerhaven - Ulm
176,5 Alt -
Bu verdiğin çek liginde iddia kodu yok onu nasıl yapicaz
Ve Fransa kupasına ne dusunuyosun çeyrek finallere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 14 Şubat 2017; 14:19:34 >
iddaa nın verdiği maçları değilde bulabildiğim tüm dünya basketbol ligini analiz ediyorum. kupa maçlarını hiç denemedim bir deneme yaparım -
iddaa şirketi baremleri tam sınırda açıyor o yüzden çok riskli oluyor. erken açtığı handikapları yakalayabiliyorum. bu tür maçlar yakalarsam koduyla beraber ayrıca yayınlarım arkadaşlar. -
İlk kez kupa maçı denedim bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
Fransa Kupası
Antibes - Monaco
157,5 Alt -
tahmin ettiğim gibi kupa maçlarında takılıyoruz en iyisi kupa maçlarından uzak durmak :) yarın ki maçları analiz eder buradan çıkartabildiğim maçları yayınlarım arkadaşlar -
Yunanistan Ligi
Olympiakos - Aris
155,5 Alt
Belçika Scooore Lig
Brussels - Spirou Charleroi
169,5 Alt
Liege - Limburg
152,5 Üst
Spotter Leuven - Oostende
164,5 Alt
Willebroek - Okapi Aalstar
173,5 Alt
Letonya LBL
Jurmala - Barons Kvartals
160,5 Alt
Latvijas Universitate - BK Ogre/Kumho Sonora
143,5 Üst -
Tahminin varmı yine
bir süredir yazmıyorum arkardaşlar. yeni bir çalışma üzerinde yoğunlaştım. canlıdan oynamak için bir basketbol exceli yapıyorum. bu sistemin yüksek başarı ile çalışması için canlıdan oynanması gerekiyor. maç başlamadanda oynayabilirsiniz ama riskli bir tercih olur.
şu anda ilk yarısı biten hırvatistan ligi maçının analizini görüyoruz. doğru analiz için ilk yarının bitmesini bekliyoruz. ilk yarı toplam 74 sayı çıktı. düz bir mantıkla ortalama 148 sayı çıkmasını bekliyoruz. bizim excelimizde ise %50 kısmında yer alan 163 ortalama bekliyoruz.bu 163 sayı maç başlamadan önce beklediğimiz sayıydı. ilk yarının bize verdiği 148 ortalama gösteriyor ki bu maçta normalin altında bir ortalama çıkacak. bu yüzden sol kısımdaki alt yüzdelerini değerlendireceğiz. risk sevenler daha yüksek yüzdelere oynayabilir. yüzde çoğaldıkça şansınız artacaktır. canlıdaki oranlara göre dileğinizi seçin. ben şahsen %60-%75 arasındaki kısımları değerlendiriyorum. bu maç için de %60 lık alt kısımdaki 171,5 alt kısmını alıyorum. eğer oynadığınız sitede yoksa olan yüzdeyi oynamak gerekli. eğer ilk yarı bitiminde maç için beklenen değerimiz excelin beklediği 163 sayı ortalamasını aşsaydı o zaman üst kısımdaki yüzdeleri değerlendirecektik. bakalım nasıl sonuçlar alacağız. bu arada bu gün bu sistemle denediğim 6 maçın tamamını yakaladım. bu maç 7. maçım olacak. herkese bol şanslar hep birlikte takip edelim.
-
Cibona maçını yakaladık. biraz daha risk alabilirdik belki ama amacımız riski olabildiğince azaltmak. şimdi şu an ilk yarısı biten romanya ligi maçına bir bakalım neler görecez.
Bu maçta sistem bize 157 sayı çıkacağını gösteriyor. maçın ilk yarısında ise 79 sayı çıktı. öngördüğümüz toplam sayı ilk yarıyı baz aldığımızda 158. yani beklediğimiz ortalamının üzerinde olduğu için üst barem yüzdelerine bakacağız. benim tercihim %65 lik üst bloğunda bulunan 146 seçeği. yani benim tercihim 145,5 Üst seçeneği. daha fazla risk almak isteyen arkadaşlar %60 ya da %55 lik kısımdaki üst toplamlarını seçebilir. bakalım neler görecez. bol şanslar...
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X