Şimdi Ara

karşılıklı reklam tıklama .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yapıcağımız tek şey

karşıdaki nin verdiği sitedeki reklam lara tıklayıp tıkladığını video ya alıp ona kanıtlamak !

video burdan alıntı ile paylaşılacak ..

bunu yaparken tek sorun kaldı oda güvenilir olmak arkadaşlar ben hayatta kaç kez oyunlara para yatırdım hatırlamıyorum ve kaç kez soyulduğumu .. emek emek 7 günde yaptığım sanal alemde silahımı dost olarak aldıklarını bilirim

oyüzden biraz insan olup karşıdakini dolandırmamak gerekir ve forum.donanımhaber.com da böyle insanların yok olduğundan eminim .

bu işleme 2-3 hafta sonra başlıyacağım ..

ilk reklama ben tıklayıp videosunu koyarım . sadece Cumartesi ve Pazar yapa bilirim bunu . hafta içi çalışıyorum .

videolar youtubeye yüklenicek ve karşıdaki kişi tıkladığımı görünce oda tıklayıp videosunu koyucak böylelikle herkez para kazana bilecek .

fikirleri alayım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_scream -- 10 Ekim 2011; 0:47:17 >

• Güzel fikir. Peki ne kadar süre sonra ban yemeyi hedefliyorsunuz?
  • anlamadım :D
  • Reklam verenler bunu anlamayacak derecede bilgisiz değiller. Özellikle google adsense çokk ısa sürede anlamakta. Doğal olarak bu da hesabınızın ve alan adınızın banlanması demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiMyAcI--deu

Reklam verenler bunu anlamayacak derecede bilgisiz değiller. Özellikle google adsense çokk ısa sürede anlamakta. Doğal olarak bu da hesabınızın ve alan adınızın banlanması demek.

Denemesi bedava
  • onu bilmiyordum .. Konu kilitlene bilir uyarılar için teşekkürler
  • reklam verenler bunu anlar da bunu 100 kişi yapsa 1000 kişi yapsa nasıl anlayacaklar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi ara karşılıklı reklam tıklama grupları yapılmıştı.Sistem nasıl çözüyor bilmiyorum ama google hemen hemen hepsini banladı.Alan adını kolay kolay banlamaz ama adsense den %100 banlanırsın.

Ayrıca kimse reklamlara tıklarken video kaydetip bi de upload işiyle uğraşmaz.
  • konu kilit lütfen :D

arkadaşlar boşverin tıklamayın 0.69 $ vardı zaten :D faceden arkadaşlara rica ettm tıklamaları için 0.51 $ a düştü :D

nası anlıyorsa hayret ettim
  • Bu konu üzerine proje geliştiriyorum. Katılmak isteyen olursa pm atabilir.

Bol Şans.
  • ben bir sitede reklam tıklayarak para kazanıyorum. isteyen olursa referans adresimi veririm ve işlerin nasıl yürüdüğünü öğretebilirim.
    benim referansıyla üye olduğum arkadaş iki gün önce 100$ çekti. günlük ortalama 5-6$ dolar gibi para kazanıyor aylık ortalama 150$ +
    ben daha yeni başladım şuan ufak ufak ilerliyorum. ilgilenenler pm atsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_scream

ilk olarak fikrimi sunmak isterim

yapıcağımız tek şey

karşıdaki nin verdiği sitedeki reklam lara tıklayıp tıkladığını video ya alıp ona kanıtlamak !

video burdan alıntı ile paylaşılacak ..

bunu yaparken tek sorun kaldı oda güvenilir olmak arkadaşlar ben hayatta kaç kez oyunlara para yatırdım hatırlamıyorum ve kaç kez soyulduğumu .. emek emek 7 günde yaptığım sanal alemde silahımı dost olarak aldıklarını bilirim

oyüzden biraz insan olup karşıdakini dolandırmamak gerekir ve forum.donanımhaber.com da böyle insanların yok olduğundan eminim .

bu işleme 2-3 hafta sonra başlıyacağım ..

ilk reklama ben tıklayıp videosunu koyarım . sadece Cumartesi ve Pazar yapa bilirim bunu . hafta içi çalışıyorum .

videolar youtubeye yüklenicek ve karşıdaki kişi tıkladığımı görünce oda tıklayıp videosunu koyucak böylelikle herkez para kazana bilecek .

fikirleri alayım ..

Hocam videoyu youtube yuklemekle ugrasmayin siz direk adsenseye gonderin onlar gerekli isi yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşılıklı tıklama değişimi yapmak isteyen eklesin değiştirelim adsensten tıklanıp tıklanmadığını kontrol ederek değiştiririz

• Konuyu hortlaşmıssınız neyse . %99,9999 ban yersiniz .Söylemedi demeyin . Denendi ve test edildi zamanında .

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Merhabalar. Karşılıklı reklam yapacağız fakat reklam şöyle olacaktır. Radyo Mevlana isminde radyomuz var eğer karşılıklı reklam konusunda anlaşır isek radyomuzu sitenizin en alt bölümüne ekleyeceksiniz. Radyo playerinin sesi tamamen kapalıdır, gelen ziyaretçiler direkt radyo ile karşı karşıya gelmeyecekler isterler ise radyonun sesini açıp dinleyebilecekler. Radyomuzun playerini sitenize eklediğiniz takdir de bizlerde radyomuza destek veren firmalar listesine sitenizi ekleyeceğiz.ilk önce radyomuza destek veren firmalar listesine sitenizin linkini ekledikten sonra sizler playerimizi ekleyeceksiniz.

Olumlu yönde düşünür iseniz . radyomevlana@hotmail.com mail adresimizden iletişime geçiniz.

Destek veren firmalar ;http://radyomevlana.com...stek-Veren-Firmalar.html

Radyo player kodu;http://radyomevlana.com/radyokodu.htm

• Ban yersiniz. Her işin bir usülü vardır.

Örnek benim bildiğim 1-2 site var teknik şöyle ;

Siteye üye ol ve şu görevi ver;

yandex.com girin " hurdabilgi " yazın.
    Çıkan ilk siteye tıklayın
    Sitede 1 konuyu tıklayın.Konudaki reklama 1 kere tıklayın.
    Hem konunun linkini ekleyin hemde tıkladığınız reklamın linkini bana gönderiniz.

Kanıt Konu linki ve reklam linkini gönder yaz.

Siteler içim pm atınız siteleri paylaşayım.
  • hurdabilgi H kullanıcısına yanıt
    Konu 2011 yılına ait, ve çok saçma bir konu paylaştığımı şimdi konuyu okuyup hatırlayınca gördüm, ergenlik yılları işte

Konuyu açarken ki var olan sitemin adını bile unuttum dostum o yüzden gerek yok sağol
  • Aşağıdaki sitede üye olun süper bir karşılıklı tıklama sistemi var 5 aydır aylık 500 tl kazanıyorum google ban yemeden
    Görev bölümünde görevlerde var :
    Takip Kazan - Sosyal Medya Uzmanı
    Takip Kazan - Sosyal Medya Uzmanı - Free Social Media Exchange
    https://takipkazan.net/?ref=4288

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.