Şimdi Ara

Karşınızda dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eskiden (çok değil birkaç yıl önceye kadar) 1000 dolarlık bir cihazı 1500 1600 liraya alabilirken, şimdi aynı cihaz için 3000+ lirayı gözden çıkarmamız gerekiyor.

Aslında cihazlar pahalı değil, bizim paramızın değeri yok. Sorun orada. Gittikçede değer kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Ekim 2016; 9:00:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Maalesef gamer notebooklarının sunduğu taşınabilirlik bir odadan diğer odaya götürmekle sınırlı kalıyor. Çünkü büyük ve ağırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2016 adamlar hâlâ arka aydınlatmasız klavye üretiyor. Yapabilselermiş de mühendislik harikası olurmuşmuş. Mühendislik harikası yapıp ondan sonra üretselermiş o zaman, Apple Macbook'la yaparken iyi.

Bir de Allah aşkında adam gibi inceleme yapın, inceleme mi yapıyorsunuz yoksa başka ürünlere laf çakma derdinde misiniz belli değil.

"incelik iddiasındaki kimi dizüstü bilgisayarldan daha başarılı"

Nasıl bir cümle bu şimdi? Zaten çoğu haberiniz çeviriden ibaret, sonra Türkiye'den neden bir şey olmuyor. Olmaz tabi bu kafadaki insanlarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Yıl olmuş 2016 adamlar hâlâ arka aydınlatmasız klavye üretiyor. Yapabilselermiş de mühendislik harikası olurmuşmuş. Mühendislik harikası yapıp ondan sonra üretselermiş o zaman, Apple Macbook'la yaparken iyi.

Bir de Allah aşkında adam gibi inceleme yapın, inceleme mi yapıyorsunuz yoksa başka ürünlere laf çakma derdinde misiniz belli değil.

Nasıl bir cümle bu şimdi? Zaten çoğu haberiniz çeviriden ibaret, sonra Türkiye'den neden bir şey olmuyor. Olmaz tabi bu kafadaki insanlarla.

Zukooo Erdi 'yi kıskanıyorrrrrr.. Başka açıklaması yok.. Birini eleştirirken kendimize de bakalım değil mi??
  • Güzelmiş, fiyatıda GÜZELMİŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Yıl olmuş 2016 adamlar hâlâ arka aydınlatmasız klavye üretiyor. Yapabilselermiş de mühendislik harikası olurmuşmuş. Mühendislik harikası yapıp ondan sonra üretselermiş o zaman, Apple Macbook'la yaparken iyi.

Macbook kelimesi zaten birkaç kez geçmiş yazıda. Açıkçası Macbook demeye korktuğunu sanmıyorum Erdi beyin. Topu muhtemelen Lenovo ve Samsung tarafına attı.

Övdüğünüz Macbook, Swift 7'den 300 dolar daha pahalı. 300 dolar fazla verilecekse klavye aydınlatması da olsun bir zahmet.

• Her serinin bir amacı var. Y serisi cihazlar için incelik ve ultra düşük güç tüketimi sunuyor güçlü soğutma gerekmiyor.(incelik buradan geliyor)
    Güç gereksinimi olmayan uygulamalar için ideal.
    U serisinde ise daha fazla işlem gücü ve güç tüketimi var ama yine de güç tüketimi aşağı yukarı 10-14w çevresinde olduğu için oldukça düşük.
    Cihazını uzun süre bataryadan kullanmak isteyen, yüksek işlem gücüne ihtiyacı olmayan birisi için daha güçlü seriler anlamsız olacaktır. Örneğin bir yazar cihazda render almayacaktır,
    ama kahvesini içerken dışarıda yazılarını hazırlamak isteyebilir. U serisi işlemciler bu tip kullanımlar için biçilmiş kaftan.
    Çünkü güçlü laptoplar taş çatlasın 2-3 saat gidiyor. U serisi işlemciler ile 10-12 saat internet/hafif desktop app sürelerine ulaşılabiliyor. (örn Dell XPS 13 modeli testlere göre 13s50dk çalışabiliyor)
    Kullanıcı işlem gücü mü istiyorum yoksa batarya süresi+taşınabilirlik mi istiyorum buna karar verip işlemcisini o şekilde seçmeli mobilde.
    Ben yine de bugün ultrabook alacak olsam 7. jenerasyon işlemcili Dell XPS 13'ü ciddi düşünürdüm.

• acer ürünlerini bir sevemedim gitti nedense

• TR'ye 1 kasımda gelecek. Fiyatı belli oldu. Swift 7 1299€+KDV Yani min. 5200TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Ekim 2016; 13:56:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

TR'ye 1 kasımda gelecek. Fiyatı belli oldu. Swift 7 1299€+KDV Yani min. 5200TL

Benim dediğim durumdan siz de bahsetmişsiniz ama burada başka bir konu var ki o da ülkemize gelişi için 1299 euro gibi bir fiyat olması. Bu temel ürün ise kdv ile 1500 euro yapıyor zaten. Euro ucuz bile olsaydı temel versiyon için pahalı kaçıyor :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.