Şimdi Ara

Karşınızda Turkcell Biz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, yaptım oldu çokta güzel oldu walla 😃
    Helal türkcell vodafone bu aralar çok bozduydu eşimin hattınıda türkcele taşıycam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Şimdi annem babam kardeşim Turkcell faturalı bu olaydan nasıl faydalanabilir..
    En az 365 gündür Turkcellde olan faturalı hat Biz grubunu kurmak için Dijital Operatör'de Biz yazsın aratsın. Gelen açıklamada Biz için yazan linki açsın. Diğer numaraları numaranın başına 0 yazmadan davet etsin. Davet edilenlerden biri daveti kabul ettiğinde grup kurulmuş olur. Davet edilen ister gelen SMS e cevap yazarak daveti onaylar ve ekibe girer ister turkcell biz web linkini açtığında daveti görür ve ekrandan onaylar.
    Ekip kurucusu dahil en fazla 5 kişi grupta olabilir. Ekipteki GNÇ üyelerine her ay 2GB hediye. Yalnız faturada %10 indirim olayı için zaten turkcellde olmayan yani başka operatördeki biri Turkcell'e numarasını taşıdığında 7 gün içinde gruptaki en az 365 gündür turkcelli olan biri gruba davet edilmeli ve numarasını taşıyarak ve daveti kabul ederek gruba gelen abone,turkcell biz web linkini açmalı ve ekranda "size kim referans oldu(sizin başka operatörden gelmenizi kim sağladı) sorusuna kendisini davet eden en az 365 gündür turkcell abonesi olan abonenin numarasını yazmalı. Bu şekilde referans olan numara her faturada %10 indirim kazanır. Diğer üyeler ve numarasını taşıyarak gelen %10 indirim kazanmaz,bu detaya dikkat. Yalnız Turkcell faturalıya numarasını taşıyıp 7 gün içinde gruptan birinin davetiyle gruba katılan ve Biz web sitesinde ekrana gelen kim referans oldu sorusuna davet eden numara yazılarak işlem tamamlandığında grupraki her üye her ay 1GB hediye internet alır.
    Bu detaylara dikkat edelim.
    Gruptaki (ekipteki) bütün üyeler kendi aralarında sınırsız konuşur. İlla başka operatörden gelmiş olma şartı yok bunun için.
    Grupta olup da ayrıca GNÇ üyesi olanlar her ay 2GB hediye net alır.
    Grup kurucusu yöneticiyi değiştirebilir,yani yöneticiliği başkasına devredebilir.
    Gruptan çıkıp tekrar girebilirsiniz ama bunu 2 kere yapabilirsiniz.
    Grup içi sınırsız konuşma,gruptakilere 1 GB + 1GB şeklinde 2GB devretmek,GNÇ olanların her ay 2GB hediye alma özelliği ile Turkcell Biz,eski adıyla Turkcell Aile kesinlikle değerlendirilmesi gereken ve teşekkürler Turkcell dedirten bir kampanya.
    Tek üzücü yanı faturasızların gruba katılamaması. İleriki günlerde belki 1-2 faturasız abonenin katılmasına izin verebilirler. Turkcell duy sesimizi,Turkcell Biz'e faturasızların katılmasına izin ver sana Kral ! diye seslenelim. Abone bunu unutmaz.

EDIT: Grubu (ekibi) kurmak için illa en az 365 gündür Turkcell abonesi olmaya gerek yok.
    %10 fatura indirimini ancak en az 365 gündür turkcell abonesi olan referans olursa alabilir.

(YAZI BİLGİLENDİRİCİ VE FAYDALI OLDUYSA BEĞENİ 👍 YAPARSANIZ DEVAMI İÇİN MORAL MOTİVASYON OLUR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Eylül 2020; 0:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    GB transferi yaptınız mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hved kullanıcısına yanıt
    Yok onu daha denemedim, gerçi nerde yapılacağınıda görmedim. Öğrendiğimde yazarım burdan

Dijital operatör uygulamasindan hediye havuzu, (sağ üstte hediye simgesi) ayrıcalıklar sekmesinde Turkcell biz keşfet, işlemlerim sekmesine bakabilir misin?

Karşınızda Turkcell Biz

Bu şekilde uyarı alıyor musun?

evet bendede aynısı görünüyor. Rahat kullanıyorum 5+3 gb paketim var 3 gb hediye full dolu, 5GB dan ise 1gb kalmış.
    Sadece ana paketindeki interneti gönderebiliyorsun galiba.

Evet sadece ana paketteki gb gönderebiliyorsunuz.

• Ana pakette internet var ama genede transfer edemiyorum 😡
    Karşınızda Turkcell Biz
    Karşınızda Turkcell Biz

Bende sorunsuz. Platinium'da 700 MB var ondan gönderemiyorum ama 3gb olan paketimde 3 GB var gonderebiliyorum.

Rahat ile ilgili olabilir, ama ben rahat kullanırken transfer edebiliyordum. Karşınızda Turkcell Biz

• Öyle şey mi olur normal faturalı rahat faturalı diye ayrılamaz ikisinde faturalı hat paket alırsan faturaya eklenir paket almazsan sadece vergiler fatura edilir (ki bu zamana kadar paketsiz geçmedi ve otomatik ödeme var) yani hertürlü faturalı hat ve Turkcell bizde rahat faturalılar yararlanamaz diye madde de yok müşteri hizmetlerine açıp onaylattim kayıtta açtım bekleyip göreceğiz...

• Davet ettiklerimiz faturaliya mi gecmek zorunda kontorlu davet edemiyorsak ise yaramaz

• Evet arkadaşlar arandım ve tabi ki çok karakterli bir kurum olarak müşteri memnuniyeti yerine müşteri maduriyeti tercih ederek sonradan maddemiz eklenmiş vatana millete hayırlı olsun 👏 Dilin kemiği yok dedikleri bu olsa gerek... Ücretsiz yaptığın birseyde müşteriyi engellemek bide kendin rahat olarak urettigin birşeyle celismek çok ironik...(Faturasizi anlarsin müşteriyi faturaliya çekmek bilinçsiz tüketici için mükemmel bir tuzak)

• Karşınızda Turkcell Biz

• 1 tanede olsa faturasıza olsa harika olurdu ya.

Kendim için değil Annem için istyorum.Çok kimseyi aramaz çok arayanda biz oluyoruz genelde.internet desen ayda max 300-400mb.Bu yüzden paket kullanmıyor Hali hazırda hazır kartlı herhangi bir tarifesi yok kart kapanmasın diye birkaç ayda bir para atıyoruz.

Onu ekibe alabilsem harika olurdu verirdim ayda 1 gb internet yeterdi aramalarıda wpden yapardı :/

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    web sitesinden girip şikayetler yada başvuru kısmından kampanyaları seçerek düşüncenizi iletin. Ben 1 abone de olsa faturasız aboneye izin verirseniz abone bu kıyağı unutmaz yazdım. Siz de yazın farklı cümlelerle. Turkcell abone dönüşlerini dikkate alır.

• Yazarım da hocam hiç umudum yok.Yani öyle bir tanıtılıyorki bayağı hypelanıyorsun içeriği okudukça hayal kırıklığı:

Sadece faturalıya
    %10 indirm en az 1 yıllık faturalıya
    GB paylaşımı 1+1
    Her ay gb veriyoruz diyorlar günlük
    Gnç’lere 2 gb ayda oda günlük
    Dakika paylaşımı yok

Yani şu olayda kemiksiz tek pozitif şey sanırım grup içi konuşma olayı.Gerisinde hep bir detay,ayrıntı var malesef

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.