Şimdi Ara

Karşınızda XBox Hand (bende onların yalancısıyım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama er yada geç ms böyle bir konsol yapacakyani bu haber gerçek
  • EHEHEHE yahu bu resime bakıp bu sanmıyordur kimse(öyle değil mi?) ama msin böyle ,bana göre gayet gereksiz ve basit, bir planı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merılgiyırfor

Yani biz de kalkıp işte Ps9! Vallahi ben sony' nin yalancısıyım deyip basit bir reklam filmini örnek göstererek boşuna forumumu işgal edelim!?

güzel kardeşim forum herkeze açıktır kuralları belirlidir forumu işgal ettiğimi söylemek sana düşmez.eğer rahatsız olduysan şikayet edersin görevliler gerekeni yaparlar.bir haber gördüm ilgilenenler için forumda paylaşmak istedim sen madem bu tarz şeylerden hoşnut değilsin o zaman ilgilenmezsin bu kadar basit sataşmanın alemi yok.Haddini bilmeye davet ediyorum seni.Kaynakta gösterdim ve haberin detaylı geçtiği yeride belirttim üstüme düşeni yaptım adamı pişman etme

Katılım zamanı: 25 Nisan 2007

baya eski bir üyeymişin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuerillaUnit -- 28 Nisan 2007; 16:27:58 >

• Arkadaşım bak verdiğin linkte ki haberin tarihini veriyorum sana.

[2006-05-04]

Mayıs 2006!!! Yani tam bir yıl önce verilmiş bir yalan haber bu. Microsoft tarafından doğrulanmamış bir haber üstüne üstlük.

Ya konuları, haberleri güncel takip et. Ya da edemiyorsan yayınlama! Senin açtığın haber daha önce belki 10 defa verildi. Artık gına geldi her seferinde Aha! İşte bu sefer doğrulandı! diye açılan topic' e girip karşımızda aynı fake fotoğrafı görmeken.

Malum 50. post' unu atıyorsun. Büyük olasılıkla forumda yenisin diye boşveriyorum peki.

NOT: Yaptığın düpedüz forumu boş yere, yalan haberle işgal etmektir...
    İstediğin kadar da kız...

Hatanı düzeltmeye çalışıyorum. Teşekkür edeceğin yerde haddini bil diyorsun bir de üstüne üstlük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merılgiyırfor -- 28 Nisan 2007; 16:03:14 >
  • forumda yeni değilim çok mesajım yok o kadar.ayrıca benim hatamı düzelktmen sana düşmez rahatsızlığını yetkililere bildirirsin gereğini yaparlar sende bunu anla.ayrıca mesaj yazanlardan böyle bir tepki gelmedi bir tek sen konuşuyorsun demekki o daha önce açılan başlıkları okumayanlar görmeyenler var kendi fikrini söyleyebilirsin ama başkaları içinde konuşamazsın değil mi?daha fazla burda aynı kelimeleri tekrar ediceğine yetkililere anlat derdini konuyu saptırıp tartışma programlarına çevirme burayı
  • Allright dude

• hah like a big frog in a small pond
  • Buhihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merılgiyırfor -- 28 Nisan 2007; 16:31:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.