Şimdi Ara

Karşıya göre build nası yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım,lol geçmişim var ama sıktı artık,lode Magic resist,Armor falan çıkıyoruz karşıya göre burada ne yapıyoruz hangi
    Itemlar ne olursa çıkılmalı,anlatacak var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burda işler çoookkk daha karışık baştan onu söyliyim bune lan böyle oyun mu oynuyoruz paradigma mı çözüyoruz deme sonra azcık tecrübemle bu kadarını söyliyim detaylı bilgiyi deneyimli abiler versin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanvetrust

Yeni başladım,lol geçmişim var ama sıktı artık,lode Magic resist,Armor falan çıkıyoruz karşıya göre burada ne yapıyoruz hangi
    Itemlar ne olursa çıkılmalı,anlatacak var mı

Skillerine veya rolüne uygun olduğunu düşündüğün itemi çık.Ursa'ya hex çıkılıyor mesela,olağan şeyler.
  • Bütün itemlerin açıklamalarını iyi oku ona göre karar vermen kolaylaşır bazı durumlarda.
  • Yeni başladıysan öncelikle rehberleri takip et ama öyle robot gibi değil, skillerini ve itemlerin açıklamalarını oku, zaten tecrübe edindikten sonra otomatik düşünmeye başlıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasmış snipera blade mail çıkarsın anti mage için de orchid çıkılır gibi gibi
  • adam sana düz vuruş mu yapıyor? miss veren item çık. adamda mkb mi var? missi unut seni dayandıracak armor ve can veren item çık. skill den çok damage yiyorsan pipe çık vb .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Yapılır ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • supportsan ve ekmeksen öncelikle kaçmanı veya combata girmeni iyi yer tutmanı sağlayacak itemler çık(force, blink gibi) Onun dışında karşıda counterlanması zor bit hero varsa hex, orkid gibi itemler çok işe yarar ama bunlar zengin support itemleridir eğer sen zenginsen çık değil ağzı kokmuş ward atmaktan bezmiş supportsan ward atmaya devam et. Ayrıca oyunda ward kadar önemli bir item yok gankleri engeller combatı size çevirir. Sadece kasma önemli değil dota'da önemli olan combatta tutuğun yerdir. Dota'de supportlar genellikle oyun başı iş yapar oyun sonu combatta yer tutarsa da iyi iş yapar. Örneğin rylai. Daha sonra carry'sen seni güçlü yapack iteler çık. Bazı itemler bazı herolarla eşleşmiştir mesela anti mage manta gibi. Ayrıca çoğabilen bir heroysan manta işe yarar mesela ck kendi ultisi kendisinden 3 tane daha oluşturuyor buna birde manta çıkarsan combatta adam üstünüğü sağlamış oluyorsun ve bu +1 avantaj combatta girdiğinde. Ayrıca manta gibi itemler disable'ları engelleye biliyorlar mesela orkidtten slince yedin manta açınca yok oluyor atmal ıstun varsa mesela alchemistin stunı geldiği anda manta açığın zaman stun vurmaz. Mantayla farm yapabilirsin çok avantajı vardır. Ayrıca carrylere hex v.s çıkabilirsin karşıyı sidable yapmak ve mana hazineni geliştirmek için. Daha fazla sorun olursa bana öm atarsın.

• Az once oynadigimin disinda bir build gittim ornegin. Lane'de slark ve cm vardi karsimda, bende ise gondar. Cm sentry ile cikmisti hali ile, dikkatli oynadim uzunca bir sure ancak phase bitireyim derken donus yoluma zamansiz gelen sentry ile oyunu domine etme hayallerim yatti. 2 dakika gecmeden furion da geldi bi dive ile yine kestiler. Baktim olacak gibi degil. Uzerimde phase+poor man var takimda da ac'ye yaklasmis doom. Ilk parayla pers ciktim, mana regen sag olsun butun aldigimiz killerde oradaydim, track'ten zengin oldum. Uzerine madalyonu bitirdikten sonra pers'i linken yaptim sirf doom'a atmak icin. Dakika 22 civari karsidan tek bir kule alamayip turtle'a cekilmistik furion da alt laneden baski yapiyordu ama midde aldigimiz 4 track team fight ile isler degisti. Paraya baktim, 2,3k. Madem support gittim, bozmayayim dedim ve vlad cektim. Deso ile susledikten 7-8 dakika sonra oyunu bitirdik. Doom'un uzerinde linkeni gordukten sonra biraktilar oyunu diyebilirim.

Oyun basinda hafif feedlemis bulundugum icin cm'yi bile solo kesemeyecek durumdaydim malesef, ancak supporta dondukce islerimin de acildigini fark ettim. Sonucta takim kazandi. Erken bir battlefury veya deso'da israr etmis olsaydim tahminen ne doom hayvan gibi olacakti, ne de biz oyunu kazanacaktik.

Uzunca anlatmis bulundum malesef, herhangi bir fikir olusturduysa ne mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.