Şimdi Ara

Kart arıyorum $100 civarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartından hiç anlamamakla birlikte OYUN OYNAMAK İÇİN kart arıyorum. AMD X2 işlemcim ve nforce anakartımın PCI Express slotuna takarak kullanıcam. S-Video TV-Out ve VGA çıkışı olması gerekiyor. Vatan'dan almayı düşünüyorum orda olanlardan tavsiye edebilirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ediyorum

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26368 bu kartı alabilirsiniz. Ama vatan dan başka yer olursa palit 7600gs sonic i de alabilirsiniz.
  • gigatek palit 7600gs sonic veya tul x1650pro
  • MSI - NX8500GT-TD256E
    gigatek üye fiyatı 97$
  • x1650pro derim ben de: 100$ civarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26368 bu kartı alabilirsiniz. Ama vatan dan başka yer olursa palit 7600gs sonic i de alabilirsiniz.

teşekkür ediyorum cvp için, ama s-video out ve VGA out olması şart kartın.
    Peki arkadaşlar, x1650 hangi marka alınmalı ?

birde gigabyte x1600 pro buldum 256 mb ve 109$ + kdv ye vatandan ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoxriboz -- 28 Nisan 2007; 22:02:32 >
  • Kardeş Bence Palit 8500GT al. OC Potansiyeli Yüksek Hemde DirectX 10 destekliyor. İleriye Dönük Bir Kart İstiyosan Tabii...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

Kardeş Bence Palit 8500GT al. OC Potansiyeli Yüksek Hemde DirectX 10 destekliyor. İleriye Dönük Bir Kart İstiyosan Tabii...

• evet şu anda o paraya alınacak en iyi vga 8500gt.Her oyun rahatlıkla oynanır.
  • 100$ için en iyisi 8500GT almak..Palitin sonic modelininde testleri gelirse hangi 8500gt daha iyi anlamış oluruz...
  • Peki x1650xt mi x1650pro mu birde markalara bakarsak saat hızlarında yada o/c de farkları var , standart saatlerle 8500gt ve x1650xt karşılaştırılsa keşke ona göre alırdık bizde
  • 8500gt idare eder dostum
  • arkadaşlar bu kartın bellek hızı 900mhz 7600gt den düşük değilmi
  • OC İle Bu Açık Kapatılabilir. Dediğim Gibi OC Potansiyeli Yüksek Bir Kart...
  • arkadaşlarımın dediği gibi 8500gt serisinden msi yada xfx firmalarından birininkini alabilirsin sanırım xfx 100$ ama nerde satılır bilmiyorum...
  • 8500 GT Çok yüksek performans sunmasa da ileriye dönük bir kart. Bence 1650 Pro yerine bu kart seçilmeli. Ama Palit 7600 GS Sonic olayını bilemiyorum
  • Ya ileriye dönük nasıl olabilir ki 8800GTS'ler şu anki DX9 oyunlarında full detay açınca takılırken (örneğin STALKER, ben 600/900 hızlarında 8800GTS ile denedim feci takılıyor) bu orta sınıf kartların DX10 oyunlarını güzel çalıştırabileceğini nasıl düşünüyoruz? Kesinlikle low low low... yapıp oynamak zorunda kalırız şu anki orta sınıf DX10 kartlardan alırsak, ben 8800GTS'in de yetmeyeceğini biliyorum ama ben DX9 oyunları güzel oynamak için aldım zaten.

Sonuç olarak ileri dönük kart almak isteyen ileride alsın kartını Yok şu anda lazım diyorsa da şu an bütçesine göre fiyat/performans oranı en iyi olanı düşünmeden alsın ancak ileri dönük çok da bir beklentisi olmasın. Bilmem yanlış mıyım, kişisel fikrim tabi ki bunlar.

• 8500gt den başkasını hayal bile etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

8500 GT Çok yüksek performans sunmasa da ileriye dönük bir kart. Bence 1650 Pro yerine bu kart seçilmeli. Ama Palit 7600 GS Sonic olayını bilemiyorum

cok yüksek performansi olmayan birt nasil ileriye dönük oluyor? Orasini seyettiremedim ben

Ayrica o kartin performansi bile yok... Laf olsun diye cikartilmis bir kart... Dx9.0 daki performansi bile rezaletken Dx10 neler yapar cok merak ediyorum... Oyunu acmasi bile büyük basari olur herhalde

illede Dx10 destekli olsun diyosaniz 8600GT den assagi düsülmemeli...

• quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

8500 GT Çok yüksek performans sunmasa da ileriye dönük bir kart. Bence 1650 Pro yerine bu kart seçilmeli. Ama Palit 7600 GS Sonic olayını bilemiyorum

cok yüksek performansi olmayan birt nasil ileriye dönük oluyor? Orasini seyettiremedim ben

Ayrica o kartin performansi bile yok... Laf olsun diye cikartilmis bir kart... Dx9.0 daki performansi bile rezaletken Dx10 neler yapar cok merak ediyorum... Oyunu acmasi bile büyük basari olur herhalde

illede Dx10 destekli olsun diyosaniz 8600GT den assagi düsülmemeli...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.