Şimdi Ara

Kart Başvurusu İptali Mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iş bank ın sitesinden işte üniversiteli kredi kartı başvurusu yaptığımı zannetmiştim meğerse maxımun kart başvurusu yapmışım.. bugün de işbankası şubesine giderek işte üniversiteli kredi kartı başvurusunda bulundum ve ordaki görevliye daha önce maxımun kart başvurusu yapmıştım onu iptal etme olasılığımız varmı diye sorduğumda bana hayır cevabını verdi...şimdi 2 kart mı çıkcak bana...kredi kartı başvurumuzu iptal etme gibi bir şansımız yokmu...ya da böyle bir durumda ne yapardınız ...tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım ?

• Kartı teslim alma.ailene de soyle eve teslime gelirlerse imza falan atmasinlar almasınlar.sonra telefon eder kapatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

Kartı teslim alma.ailene de soyle eve teslime gelirlerse imza falan atmasinlar almasınlar.sonra telefon eder kapatırsın

dediklerini yaparsam direk iptal ederlermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordulumusa52 -- 22 Temmuz 2010; 17:20:57 >
  • Kartı teslim alıp, kullanmadan zaten o kart aktif hale gelmiyor diye biliyorum. Almazsan kendi kendine yitip gider kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Kartı teslim alıp, kullanmadan zaten o kart aktif hale gelmiyor diye biliyorum. Almazsan kendi kendine yitip gider kart.

bizden kullanmadan kart ücreti vs. istemezlermi ?
  • Zaten üniversiteli birine Maximum kart vereceklerini sanmıyorum. Muhtemelen başvurun reddedilir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Zaten üniversiteli birine Maximum kart vereceklerini sanmıyorum. Muhtemelen başvurun reddedilir zaten

inşallah redderler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Kartı teslim alıp, kullanmadan zaten o kart aktif hale gelmiyor diye biliyorum. Almazsan kendi kendine yitip gider kart.

bizden kullanmadan kart ücreti vs. istemezlermi ?

istemezler. ama ilk alışverişinde iş bitmiştir.
  • bilg alicam bende ,2000 tl lik 6 taksitle maksimum kartla alisveris yapicam bende,6 ayin sonunda bu karti iptal edebilirmiyim peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.