Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ibo83 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
664
Cevap
14
Favori
22.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Taksitlendirme yapıp ödeyemediginiz için tekrar asla yapmazlar..

Hesaplara bloke gelir!

Sizin isteğiniz tl yada taksit değil hukuk bürosu karar verir ..

Yarısı peşin kalanı aksatmadan geciktirmeden öderim diye konuşmanız gerek!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    yarısınıda peşin veremem hocam sıkıntı burada. 2 günde aylık çalışan adam bile yarı tutarını bulamaz. ben çalışan birisi değilim dedim. verecek olsam bankaya çektiğim tutarı öder kapatırdım faizsiz çoktan. pazartesi günü söyleyeceğim dediğim şekilde kabul etmezse kendisi bilir. bu şekilde alabileceği varsa bile işi zora sokarak daha beter hale getirecek benim için hava hoş adıma hiç bişey yok. olurda bloke koyarsa falanda vereceğim tutarı bile veremem bu sefer hesabıma bloke koyduğu için. maksimum 3 3.5 ay dişini sıksa alacağı bütün tutarı hiç alamaz aylarca belki yıllarca durur dava dosyası orada bir kuruş ödeme olmadan. borçta enflasyon karşısında erir 18 bin tl ne ki ? faiz gelse ne olur buna mesela. her türlü işi zora sokarsa kendisi zararlı çıkıyor bana giren çıkan yok görüldüğü gibi. bi kaç güne editlerim tekrar mesajı.

ayrıca bu durum tamamen ismini vermek istemediğim bankanın iş güzarlığı. 50 günlük borcu hukuk bürosuna vermek nedir? zaten 2 gün daha beklese ödeyecektim. dün aynı bankadaki diğer borcumu ödedim mesela. internetten okuduğuma göre zaten bu ay böyle 30-40-60 demeden herkesi icraya vermiş bu banka 90 gün süre tanımadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efelim47 -- 1 Mart 2025; 1:59:32 >

• efelim47 E kullanıcısına yanıt

Bankayı kac günde hukuk bürosuna verdiğini vermesi gerektiğini bilmiyorum.

Fakat; Yaptığınız sözleşme (Yapilandirma) siz ihlal ettiğiniz için tekrar tekrar sizi beklemek tekrar ödeme yapar mısınız demezler..

Ödemeler Türkiye her banka kuruluş için aylıktır.

Siz haftalık, Günlük alabiliriz ama bu ay veremedim gelecek ay öderim olayı yok..

Gelecek ay öderim (60 gün) beklemek zorunda değiller.

Ayrıca olurda Hukuk bürosu ile taksitlendirme yaparsanız unutmayın anlaşma bozmak demek hapis demek.

Sizin teklifiniz değil onların teklifi önemli .

Başka kart, başkasına ait kart olmadan kolayca taksit yapmazlar oda yoksa maaşın 4te kisilir.

Maaşın yattığı banka hariç başka hesba gelen paraya el koyacaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Mart 2025; 5:9:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.