yarım saat önce 0312 900 ile başlayan bir numaradan peşpeşe hem kız kardeşimi hem annemi arayarak borcu ifşa etmeye kalktılar.. numarayı internetten araştırdım herhangi bir hukuk bürosunun adı da geçmiyor. Kaldı ki ben istanbul'dayım ankara'daki hukuk bürosu neden arasın beni..dolandırıcı olduklarını düşünüyorum ama inceden de bir gerilmedim değil :) tekrar ararlarsa açmayın dedim kısaca..eğer gerçekten de hukuk bürosu ise kendi ayaklarına sıktılar..kvkk'yı çiğneyip borcu ifşa etmeye kalktılar..doğru ise canlarına okurum kısa ve öz.. |
Kart icra Süreci Baştan Sona (5. sayfa)
-
-
Sağdan soldan aramalara bakmayın hakkınız da icra takibi yapılmış ise zaten e devlet den icra dosyası sorgulama yaptığınız zaman çıkar ya da UYAP vatandas portal genel de icraya düşürmeden önce bilgilerinizi 2 3 kişilere ne yazık ki veriyorlar onlarda tahsilat yapmak için icradan önce son çare arama yaparlar ankara da olabilir bilemeyiz ama dediğiniz gibi aile içi anne kardes baba akraba gibi aynı numaralardan arama yapıldı ise yapacaginiz çok basit ekran görüntülerini alın suç duyurusunda bulunun borç için siz harici kimseyi arayamazlar hukuk a ayikiri suç teşkil eder hakkınız mevcut ugrastirin görsünler anyayi konyayi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha tebligat bile gelmedi hocam uyapta hiçbirşey yok. beni 2 defa aramışlar numara spam'a düşmüş sonradan farkettim..akabinde hemen kız kardeşimi ve annemi aramışlar.. onlar da tanımıyoruz diyip kapamışlar dolandırıcı sanıp..arama ekran görüntüleri mevcut valla suç duyurusunda bulunacağım..daha sürece doğru dürüst başlamadık hemen çıkıntılık yapmaya başladılar kvkk falan umurlarında değil..Allah ellerine düşürmesin kimseyi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 12 Kasım 2024; 20:31:49 > -
İşini iyi yapan hukuk büroları avukatlar mevcut ama böyle kural kaide tanımayan firmalar da mevcut yapacağınız işlem basit borcunuza olası kefil vs olunmadi ise kvkk girer ve suçtur yasa belli hukuk belli Ali babanın ciftligi de değil hakkınızı arayın saygılar ✋🏼
aynen öyle hocam dediğiniz gibi yapacağım farkında olmadan elime koz verdiler aslında..iyi de oldu :) saygı bizden.
-
Maas aldığım firma bu ay kesinti yapmamış yaptırmamış.
Maaşın 4te 1ni beni aramış hukuk bürosu telefon sarjda idi dönüş yapmadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşeyi merak ettim.
Eve gelen olmadı ama işyerine yazi gitmis.
.....borcu var maaşın 4te 1 şu IBAN yatirilsin diye..
İlla gelecekler mi?
Artık ev haczi sizi tamamen psikolojik olarak baskı altına almak için bunu bende yaşadım eve gelinir ancak hacız işlemi yapilamiyor borç bilgilendirilir nasıl ödeyeceğiniz sorulur vs vs haklarınızı bilin 2023.3 ay dan itibaren bu süreden sonra haciz durumuna düşenleri kapsıyor bu olay 2022 veya 2021 de icra lik olanları kapsamiyor evlerinden birden fazla aynı eşya mevcut ise alınabiliyordu yeni karar ile ortak kullanım olduğu için evdeki hiç bir esya alinamiyor yasa çıktı bunla ilgili ancak, ziynet esya antika para çek vs gibi değerli eşyalarınız tespit edilirse haciz işlemi yapılabilir öncelikle evinize gelinmesi için mahkeme kararı şart alındı gelindi diyelim tüm ev eşyası haciz edilemiyor saydığım istisnai durumlar hariç evinize ne yazık ki gelinebiliyor bu tamamen avukat ve hukuk bürosuna bağlı bir durum çoğu uğraşmaz ama kimisi de yapar bilginiz olsun.
Hocam bankanın anlaşmalı olduğu hukuk bürosu herhangi bir ilde olabilir bu önemli değil yani diyelim anlaşmalı hukuk bürosu Ankara da olsun siz de İstanbul da olun bu önemli değil dava açabilir yani.
Bilgi olması adına yazmak istedim sadece.
-
Teşekkürler hocam öğrenmiş oldum 👍 gene de kendileri sağolsun kvkk'yı hiçe sayıp borcu ifşa etmeye kalktılar dakika bir gol bir. Ben de cimere yazı yazdım umarım gerekli uyarıyı alırlar.
maaştan yakaladığı için büyük ihtimalle ev haczi yapmaz daha ama elinde bir koz isterse yapabilir.
-
Hocam rica ederim. Bankaları BDDK ya, avukat bürolarını ilgili baroya şikayet edebiliyorsunuz.
https://kadimhukuk.com.tr/makale/avukatin-baroya-sikayeti-dilekce-ornegi/
-
bugün kendilerine ulaşıp inceden kalayladım..kem küm ettiler..ben gene de şikayette bulunacağım tabi. Boş bırakmaya gelmez bunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X