Kasanın önündeki usb portları vardır ondan gelen kabloyu takip et anakarta geldiği yerde genelde bi boş yer daha olur. oraya dikkatli bir biçimde takarsın.
Aman cok dikkatli ol benim basim yandi senin yanmasin cunku bende ters takmisim kablolari ve webcam usb bellek yaktim kisa devre sonucu anakartin ustunde ustte 5 pin altta 4 pin olmali 1 tane pin bos kalacak sekilde 4 ustte 4 altta olarak tak (kablo renkleri sirasiyla siyah yesil kirmizi beyaz ) eger ustte 4 altta 5 varsa beyazdan baslayacak sekilde tak cok dikkatli ol kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: skyline334
Aman cok dikkatli ol benim basim yandi senin yanmasin cunku bende ters takmisim kablolari ve webcam usb bellek yaktim kisa devre sonucu anakartin ustunde ustte 5 pin altta 4 pin olmali 1 tane pin bos kalacak sekilde 4 ustte 4 altta olarak tak (kablo renkleri sirasiyla siyah yesil kirmizi beyaz ) eger ustte 4 altta 5 varsa beyazdan baslayacak sekilde tak cok dikkatli ol kolay gelsin
Kesinlikle,
Bikaç yıl önce aynı sorunu bende yaşamıştım
Aldığın kart okuyucunun resmini koysan veya link versen daha iyi bir şeyler yazılırdı ancak Normal USB kablosu varsa USB girişine taksan da olur bence
quote:
Orjinalden alıntı: skyline334
O da bir şey mi...? Ben anakartı tümden yaktım bu meret yüzünden..1 aydır hala çalıştıramadım bilgisayarı... sakın çalışırken takmayı deneme...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme