Bildirim
Kart Tavsiyesi Butceli (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tesekkurler hocam iyi geceler iyi bayramlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Essentiel
Tesekkurler hocam iyi geceler iyi bayramlar
Teşekkür ederim sanada iyi bayramlar ve iyi geceler dostm :) -
quote:
Tesekkurler hocam ama planlarima ve butceme uygun bir tercih olmayacak fiyat dolayisiyla
Forumda ikinci el 6850 ya da gtx 460 ayarlayın hocam.Ortalama 150-175 liraya bulursunuz ve alacağınız her karttan daha fazla performans verir.Güç kaynağınız kaç watt idi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ekim 2014; 3:03:00 > -
620w hocam ikinci el bilmiyorum o da yari yolda birakirsa ne yapacagimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
620w hocam ikinci el bilmiyorum o da yari yolda birakirsa ne yapacagimi.
GT630'dan uzak durun hocam.Aldıktan sonra bu karta mı para verdim diyeceksiniz.Fifa 15 oynayacaksanız onu da iyi oynayın diye hepimiz tavsiye veriyoruz.Q9550 işlemci oldukça güçlü bir işlemci.Bütçeniz olduğu zaman o sisteme güçlü bir ekran kartı da alırsınız.daha götürür.Sizin anakartın aynısı,sizin işlemcinin de aynısı 550W psu,5870 ve 4 gb ram ile hala çok üst düzey performans alınabiliyor.Tavsiyem ikinci ele sıcak bakar mısınız bilmiyorum ama GTX460/HD6850 ayarlayın bir tane.Efsane olacak kartlar bunlar.Taş çatlasa 175 liraya bulursunuz.Herkese aynı öneriyi yapıyorum belki forumdaki arkadaşlar benim yazılarımı okumaktan bunalmışlardır ama gerçekten memnun kalacaksınız.DX12 desteği de olacakmış.+DX12 ile beraber %30 daha fazla fps alacakmışız.Daha sonra bütçeniz uygun olunca da raminizi 8 gb yaparsınız.İyi de bir ekran kartı alırsınız tamamdır.DArboğaz darboğaz diye haykıracak forum ama dikkate almayın.Q8400-GTX670/GTX680 ile BF4'te 60-90 fps civarı alabildim.Gerekirse de Q8400 ile GTX970 ve GTX680 testlerini yapar sustururum herkesi Şunu unutmayın.Kullandığınız pc malzemesi oyunlarda minimum sistem gereksinimi olmadan değiştirme vakti gelmemiştir.Yani uzun lafın kısası idareten GTX460 ayarlayın.Bilgisayarınızı sakın değiştirmeyin.Bütçeniz elverdiğinde 8 gb ram + GTX960-970 gibi az güç isteyen bir kart alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ekim 2014; 14:18:07 >
-
Zaten ben sistemi degistirmeyi parca eklemeyi dusunmuyorum hocam seneye laptop alacaktim bolumum geregi
Senin dediklerini dikkate alacagim ben cok oyun oynayan biri degilim ayda 3-4 defa ama madem yeni kart alacam dedim su Dx dalgasina tas gibi kart yeni nesil oyunlari calistirmayacak calistiran bisey alayim.
Ram falan sonradan degistirecegimi sanmiorum dedigim gibi ama su 460 i bi dusuneyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X