quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn İnsallah Maradona ya da Figo gelir. sebep nedir Başarısız olacaklarını düşündüğüm için. merak etme gelmezler
quote:Orijinalden alıntı: Am@deus Boşuna gidilmedi ispanya'ya yakında önerilen teknik adam ile anlaşılır. eğer yine ispanyadan gelicekse hiç boşuna umutlanmayın. mourinho gelmediği sürece yine batarız. ispanya kesinlikle iyi gelmiyor bize. nedir bu yd deki ispanya takıntısı anlamadım.
quote:Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü quote:Orijinalden alıntı: Am@deus Boşuna gidilmedi ispanya'ya yakında önerilen teknik adam ile anlaşılır. eğer yine ispanyadan gelicekse hiç boşuna umutlanmayın. mourinho gelmediği sürece yine batarız. ispanya kesinlikle iyi gelmiyor bize. nedir bu yd deki ispanya takıntısı anlamadım. İspanya yada başka ülkedenmi olur bilemiyorum ama mourinho ile konu hakkında konuşulduğu gerçek.
quote:Orijinalden alıntı: Am@deus quote:Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü quote:Orijinalden alıntı: Am@deus Boşuna gidilmedi ispanya'ya yakında önerilen teknik adam ile anlaşılır. eğer yine ispanyadan gelicekse hiç boşuna umutlanmayın. mourinho gelmediği sürece yine batarız. ispanya kesinlikle iyi gelmiyor bize. nedir bu yd deki ispanya takıntısı anlamadım. İspanya yada başka ülkedenmi olur bilemiyorum ama mourinho ile konu hakkında konuşulduğu gerçek. O konuşmanın teması sadece öner almak değilmiydi? Yani Morinho'yu getirmek için mi gitti Yıldırım Demirören?
quote:Orijinalden alıntı: John Dillinger quote:Orijinalden alıntı: Am@deus quote:Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü quote:Orijinalden alıntı: Am@deus Boşuna gidilmedi ispanya'ya yakında önerilen teknik adam ile anlaşılır. eğer yine ispanyadan gelicekse hiç boşuna umutlanmayın. mourinho gelmediği sürece yine batarız. ispanya kesinlikle iyi gelmiyor bize. nedir bu yd deki ispanya takıntısı anlamadım. İspanya yada başka ülkedenmi olur bilemiyorum ama mourinho ile konu hakkında konuşulduğu gerçek. O konuşmanın teması sadece öner almak değilmiydi? Yani Morinho'yu getirmek için mi gitti Yıldırım Demirören? Öneri için tabıki. Mourinho ingiltere ve ispanyadaki misyonunu tamamlamadan buralara gelmez.
quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn İnsallah Maradona ya da Figo gelir. sebep nedir Başarısız olacaklarını düşündüğüm için. Allah Allah... Gerçekten ilginç adamlar var forumda. Aykut hocayla Avrupa'da başarılardan başarılara koşarsınız artık.
quote:Orijinalden alıntı: SUAVI quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn İnsallah Maradona ya da Figo gelir. sebep nedir Başarısız olacaklarını düşündüğüm için. Allah Allah... Gerçekten ilginç adamlar var forumda. Aykut hocayla Avrupa'da başarılardan başarılara koşarsınız artık. Bakalım Kocaman Avrupada da 15 dk önde basıp maç alınır taktiğini yaptığında skor tabelasına nasıl bakıcak
quote:Orijinalden alıntı: Toraman1903 quote:Orijinalden alıntı: SUAVI quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn İnsallah Maradona ya da Figo gelir. sebep nedir Başarısız olacaklarını düşündüğüm için. Allah Allah... Gerçekten ilginç adamlar var forumda. Aykut hocayla Avrupa'da başarılardan başarılara koşarsınız artık. Bakalım Kocaman Avrupada da 15 dk önde basıp maç alınır taktiğini yaptığında skor tabelasına nasıl bakıcak önce yine alex'siz sistem dener sonra olmayınca yine alex'e sarılır naapsın
adamın teki %90 ihtimalle sportif direktör figo t.direktör de boas demiş. ikinci bi recai herhalde. ne yapıyoruz imza atmadan inanmıyoruz
quote:Orijinalden alıntı: soho quote:Orijinalden alıntı: Toraman1903 quote:Orijinalden alıntı: SUAVI quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: Brooklyn İnsallah Maradona ya da Figo gelir. sebep nedir Başarısız olacaklarını düşündüğüm için. Allah Allah... Gerçekten ilginç adamlar var forumda. Aykut hocayla Avrupa'da başarılardan başarılara koşarsınız artık. Bakalım Kocaman Avrupada da 15 dk önde basıp maç alınır taktiğini yaptığında skor tabelasına nasıl bakıcak önce yine alex'siz sistem dener sonra olmayınca yine alex'e sarılır naapsın TD'ün işi zaten taktikler deneyip en idealini bulmaktır..koca sezon boyu ideali bulamayanlar da var