Şimdi Ara

Kartal için SÇYDS (Soğan Çuvallı Yük Denge Sistemi) ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

soğanı aracın içine koyacak yer kalmadığından öne koymuş olmasın

tavana da koyabilirdi

tavana koysa gazladığında soğan arkaya uçar. bu şekilde ön cama dayanıyor ve arkaya gitmesi çooook zor

bağlarsa uçmaaz

• hocam bağlayacak yer kalmamış baksana
  • sizin arabanız fiorino mu?
  • Muayenemiz bir gün geçti diye bizim ensemize çöken polis bu durumlarda hiç ortalarda olmaz ne hikmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

sizin arabanız fiorino mu?

Evet
  • Bu Resim İnternette Ünlü Olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

Muayenemiz bir gün geçti diye bizim ensemize çöken polis bu durumlarda hiç ortalarda olmaz ne hikmetse

+ 1
  • quote:

quote:

Muayenemiz bir gün geçti diye bizim ensemize çöken polis bu durumlarda hiç ortalarda olmaz ne hikmetse

+ 1

Araçta cam filmi yok, sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

quote:

+ 1

Araçta cam filmi yok, sorun yok

abarth egzos var mı?

• Ah ulan ah, rahmetli pederle renonun bagajına 4-5 çuval kum bi torba da çimento atıp eksozu yere sürttüğümüz günler geldi aklıma..

Şimdiki arabalar naylon..
  • bunlarda makas yokmuydu yahu nasıl çökmüş öle.

geleceği şu şekilde olur.
     Kartal için SÇYDS (Soğan Çuvallı Yük Denge Sistemi) !
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bunlarda makas yokmuydu yahu nasıl çökmüş öle.

binek otomobilde makas ne gezer?

amörtisör,difransiyel,şaft diye öne doğru gidiyor işte...
  • quote:

quote:

bunlarda makas yokmuydu yahu nasıl çökmüş öle.

binek otomobilde makas ne gezer?

amörtisör,difransiyel,şaft diye öne doğru gidiyor işte...

kartal binekmiydi

• quote:

kartal binekmiydi

şahin binek otomobil,kartal ise şahin ile aynı yürüyen aksama sahip.o halde,kartalda binek otomobil.istersen sağlamasınıda yapiim.

kartal binek otomobil,o halde şahinde binek otomobil.öyleyse ef x kare küp eşittir............................................
  • quote:

quote:

kartal binekmiydi

şahin binek otomobil,kartal ise şahin ile aynı yürüyen aksama sahip.o halde,kartalda binek otomobil.istersen sağlamasınıda yapiim.

kartal binek otomobil,o halde şahinde binek otomobil.öyleyse ef x kare küp eşittir............................................

makaslı kartal yokmu yani şimdi hiç türkiyede.

• quote:

quote:

quote:

kartal binekmiydi

varsa göster.ben görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kartal binekmiydi

aracı görebilirsem yarın atacam foto.sürekli gördüğüm siyah bi tane var.

biraz aradım google dan kırsal bölgelerde bunları yük fazla taşısın diye makas takıyorlarmış ondan yanılmış olabilirim.ama makaslı siyah kartalı devamlı görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kartal binekmiydi

biraz aradım google dan kırsal bölgelerde bunları yük fazla taşısın diye makas takıyorlarmış ondan yanılmış olabilirim.ama makaslı siyah kartalı devamlı görüyorum.

aracı görebilirsem yarın atacam foto.sürekli gördüğüm siyah bi tane var.

tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 12 Aralık 2011; 1:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

Not: Yukarıdaki fotoğraf 1 ay kadar önce sabah erken saatlerde, Ankara-Sincan civarında
    3 şeritli yolun en sol şeridinde seyir halindeki bir araca aittir.
    Sürücüsünü yermek gibi bir niyetim kesinlikle yok.
    Aksine ekmeğinin peşinde koşan herkese saygım büyüktür.
    Ama keşke, trafik güvenliğini tehlikeye sokmayacak şekilde malını taşısaydı, taşıyabilecek durumu olabilseydi.

Yanlışı sürekli hoş gördüğümüz için her yeri yanlışlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz.

Buradaki yanlışı hoş görmenin hiç bir anlamı yok, ne olursa olsun, o şekilde trafiğe çıkmaması gerekir. Durumu olmaması ya da başka bir durum mazaret değil; hiç kimsenin trafiğe bu şekilde çıkma hakkı yok. O yüzden sizin de araç sahibini "yermek" gibi bir amacınız olabilir, sonuna kadar da haklısınız.

Dün gece AŞTİ'den kayınvalidemi yolcu ettik. Biz aracımızı 5-10dk mesafedeki Beşevler semtine bıraktık ve AŞTİ'ye yürüdük. Asker gönderenler nedeniyle AŞTİ'de aşırı yoğunluk vardı ve inanın AŞTİ'ye yürüyerek değil de araçla gitsek daha uzun sürerdi. Çünkü yurdumun "akıllı" insanları, AŞTİ önünde yolcu indirip bindirmek için dakikalarca oyalanıyorlar ve buna kimse itiraz etmiyor. Biz AŞTİ'ye girerken AŞTİ'nin önünde orta şeritte park etmiş bir Opel Astra vardı, kayınvalideyi bindirip dönerken (yaklaşık 15dk) hala oradaydı. Düşünebiliyor musunuz :
    * Türkiye gibi gelişmiş olduğunu iddia eden bir ülkenin 4.5-5 milyon nüfuslu başkentinin tek otogarının önünde insanlar 15 dk'dan fazla süreyle araç parketmeyi kendilerine hak görebiliyorlar,
    * Yine aynı başkentin sözüm ona belediyesi ya da polis güçleri, böyle bir durumu engellemek ya da cezalandırmak için herhangi bir girişimde bulunmuyorlar.

İşte bütün yanlışları hoş göre göre geldiğimiz acınası durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 12 Aralık 2011; 10:09:12 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.