280 / 295 = %5 fazla yol gidebilmesi mi muhteşem performans??
Ayranın markası nedir?
diğer yerlerde en ucuz 2.49 tl iken sen 2.05 e alırsan ölücü kardeşim yüzde kaç performans olur sıcak fırsatlar acısından
sioux
kullanıcısına yanıt
Full gazı bilmem ama mazotu sorunsuzdu hem de uygundu. Batırdılar firmayı. Tüm istasyonları kendinin di.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
bu full diye birşey vardı. ordan gaz alıp durdum. sonra enjektör takımını elime aldım. Gõya bütün gazlar epdk ve tse birimlerince kontrol altında (Yersen)
total gibi büyük firmanın kalitesiz denetimsiz olacağını düşünmüyorum bostancı köprüsünden 3 defa benzin aldım sorun yaşamadım
Gaz ile enjektörlerin arızalanması ne alaka hocam.gaz enjektörün içinden geçmiyorki
nerden geçiyor gaz motora? (+1 leyen arkadaşa da soruyorum)
Acıbadem total de aynı fiyaty geçerli lakin hem burası hemde pendik total den gaz aldığım zaman aracın çekişinde bariz azalma yaşıyorum. Yakıtı teb total ile %5 iskontolu alıyorum.2.16 tl ye geliyor.Buna rağmen Size daha verimli oldğunu düşündüğüm kartal tugayyolu'nda bulunan bir yakıt istasyonu var 2.19 dan satıyor,burayı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme