Şimdi Ara

Kartal transfer çıkmazında!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş, yabancı stoper transferinde çıkmaza girdi. Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti.

Son olarak Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile dün akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardıkları öğrenilen ve bu bilgiyi doğrulayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan üçlü zirvenin ardından İtalyan oyuncunun transferini askıya almaya karar verdiler.

Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın bugün tesislerde yaptığı toplantıda, Nicola Legrottaglie'nin maliyetinin yüksek olduğuna karar verildi. Ayrıca Legrottaglie'nin 31 yaşında olması ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de 10 maçta forma giymesi, bu transferin askıya alınmasının diğer sebebleri olduğu kaydedildi.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

• Demirören ve tayfası :

AL-LAH BE-LA-NI-ZI VER-SİN ! Çocuğunuzu bilsem ağzını yüzünü kırcam size sinirlerimden dolayı.
  • Şu yönetim adam gibi transfer yapsın Rodosa kadar yüzeceğim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat aksu

Şu yönetim adam gibi transfer yapsın Rodosa kadar yüzeceğim....

yazdım bunu bi kenara murat Baykal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

quote:

Orjinalden alıntı: murat aksu

Şu yönetim adam gibi transfer yapsın Rodosa kadar yüzeceğim....

yazdım bunu bi kenara murat Baykal

Yönetim adam gibi bir transfer yapamayacağı için bence o yazdığını sil.
  • del bosque ya verilecek beleş para (ceza) yüzünden bjk yönetiminin eli kolu bağlanmış durumda. bu saatten sonra transfer beklemeyin.
  • Neden Kuranyi almiyoruz
  • Demirören ve kolot bu kulüpte at koşturduğu sürece başarı beklemeyi bırakın kulübün prestijinin nereler kadar gerileyeceğini düşünün. 103 yıllık kulübün bütün değerlerini bir çırpıda silip süpüren bu kan emici yönetim daha çok büyük zararlar vermeye gebe bu kulübe. Ben bütün Beşiktaşlıların bu adama karşı artık birtavır alması gerektiği inancındayım. kulüpte bu adama karşı çıkacak delikanlı kalmamış bu yüzden iş taraftara düşüyor yani kulübün tek ve en büyük sahibine. Artık birşeyler yapmanın zamanı çok daha geç olmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Demirören ve kolot bu kulüpte at koşturduğu sürece başarı beklemeyi bırakın kulübün prestijinin nereler kadar gerileyeceğini düşünün. 103 yıllık kulübün bütün değerlerini bir çırpıda silip süpüren bu kan emici yönetim daha çok büyük zararlar vermeye gebe bu kulübe. Ben bütün Beşiktaşlıların bu adama karşı artık birtavır alması gerektiği inancındayım. kulüpte bu adama karşı çıkacak delikanlı kalmamış bu yüzden iş taraftara düşüyor yani kulübün tek ve en büyük sahibine. Artık birşeyler yapmanın zamanı çok daha geç olmadan.

inönüde bir taraftar grubu "beleş bilet için yapılırmı çarşı" diye pankart açmıştı. bir klüp için en büyük tehlike satılmış taraftar grubudur. bu gruplar hemen hemen tüm klüplerin başına bela oluyorlar. yöneticilerde ya bunların şantajlarına boyun eğiyorlar yada satın alıyorlar. kendi lehlerinde bağırtıyorlar.Şİmdi bazılarınız hemen atlayacaklar yazdıklarıma bjk taraftarını satın almaya kimsenin gücü yetmez diye. yetmez elbette ama bazı kendini bilmezler bu işlerden rant sağlıyorlar.hatırlatırım Sn. Süleyman Seba'yı küfürle gönderdiniz.

• Seba küfürle gönderilmedi,o Bilgili idi yanlış bilgi vermeyelim.
    zaten Demirörenin paralı askerleri idi o Bilgiliye küfür edenler.
  • Hocam biraz sakin. Çoçuklarının ne suçu var..

Bizimde başımıza bir Zico belası sardılar. Takımın durumu ne olacak muaamma.

quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Demirören ve tayfası :

AL-LAH BE-LA-NI-ZI VER-SİN ! Çocuğunuzu bilsem ağzını yüzünü kırcam size sinirlerimden dolayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.