Şimdi Ara

Karter Delinmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
67.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence yinede dikkat etmeniz sizin yararınıza olur. o aldığınız balata kokusu, muhtemelen plastik bir aksamın kokusuydu. bir conta veya buna benzer bir parça olabilir. kullandıkça ileride anlarsınız. harareti 1 yıl boyunca gözlemenizi tavsiye ederim. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

bence yinede dikkat etmeniz sizin yararınıza olur. o aldığınız balata kokusu, muhtemelen plastik bir aksamın kokusuydu. bir conta veya buna benzer bir parça olabilir. kullandıkça ileride anlarsınız. harareti 1 yıl boyunca gözlemenizi tavsiye ederim. geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum hocam.
    Koku için yağın kokusudur denildi ama tabiki bir süre dikkat edeceğim diğer parçalarada.
  • merhaba;

15.09.2012 tarihinde aracımla taşa çarptım. ilk kontrollerimde herhangi bir hasar göremedim ve kullanmaya devam ettm. evimin önüne geldiğimde ise aracın yağ lambası yandı ve hemen kontağı kapatıp polisi aradım, kaza tutanağı için. fakat polis olay yerini terk etiğim için rapor veremeceğini bildirdi. şirket aracı olduğundan ve daha önce ufak tefek olayları kaza tutanığı ile yapıldığını biliyorum. filo yetkilisi ile görüştüm ve araç şuan çekici yardımıyla servise gitti. rapor beyan üzerine pazartesi alınacak. kaskonun hasarı ödememe olasılığı var mıdır? bilgi alabilir miyim
  • https://www.youtube.com/watch?v=OHG-fTVe-W8

Bu linkten karter delinmesini nasıl önlemeniz hakkında videoya ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.