Şimdi Ara

karthus Q tutturma sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Karthus cöp dendi ya baska bisey demiyorum. Late de onun verebilecegi hasari verebilecek bir apc daha yok. E si inanilmaz hele o ulti aman tanrim

Veigar, kata, diana , lb , fizz,

Bunlar şimdi onun kadar hasar veremiyor mu?

Veigarıdamı bilmiyorsun hadi diğerleriyle karşılaştırmayı geçtim.

bide syndra de de tam olsun. ya arkadaş ben orda ani hasardan mı bahsetmişim ?
    karthla 50 ye yakın oyunum var late de 800-900ap ile sadece ultinin 1300 e yakın hasarı oluyor mr leri falan ekle hadi 1k de her oyuncuya 1k atıyorsun sadece ulti ile
    5k sadece ulti ile.
    adamların arasına girince e aç sadece q da atma o bile 5 saniyede 5k dan fazla damage verir.
    e bide öldükten sonra e açık q spamlıyorsun ? bi hesapla bakalım kaç k damage yapıyor.
    söyle bana kim verebiliyor bu hasarı başka ?
    veigar tekliyor orası eyvallah ama sonrası ?
    bilmiyorsanız yorum yapmayın sonra rezil olmayın

5 kişiyi e ile tutturmak biraz zor ama sonuçta hasarı var onada benim sözüm yok. Ben sadece konuyu q skilini nasıl tutturabiliim diye açtım bereye saptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Q yu zaten adam değil minyona atacaksın . Karthus un potansiyeli dakika 25 ten sonra ortaya çıkıyor. O zaman kadar safe oynayıp q ile farm yap. Sonra zaten q ya ihtiyacın kalmıyor. Diğer skiller ile terör estiriyorsun.

Bu çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ayrıca ultiyi Qss ile durdurabilirsin.

Yoo silemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

.

+ 'Karthusun e skiliyle adamların arasına girene kadar seni madara ederler orda' : Pasifi devreye girdiğinde 7 sn dokunulmaz oluyorsun. Adamlar seni kesseler de bir anlamı yok, gene iş yapmaya devam ediyorsun.

+ 'Q skili dürtmek için var ve yalnız hedeflere iki katı vuruyor. Menzili de çok geniş. Gayette çok vuruyor' : Cast timeından haberin var mı ?

+ 'Oyun sonuna kadar q ya vermesin istersen normal vuruşlarla da minyon kesebilir' : Git karhus aa ile farm yapmaya çalış bakalım kaç tane alabiliyorsun !!

+ 'Ulti desen 200 saniyelik cooldown ı var yanlış bilmiyorsam.' : Cd çok olması önemli değil; bir takım savaşında o u yu atması yeter.

Ağıt
    Bedel: 150/175/200 Mana
    Menzil: Kendin
    Karthus 3 saniye odaklandıktan sonra bütün rakip şampiyonlara hasar verir.
    Karthus 3 saniye odaklandıktan sonra bütün rakip şampiyonlara 250/400/550 (+60% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir (mesafe gözetmez).

--- 500 ap karhus sadece u ile rakip takımda herkese 850 vuruyor. 1800-1900 hp li adc nin 1 k canı kalır ki oda takımda ki assas ın yarı kombosuna bakar.

Ben diğer skillerine çöp dememiştim. Evet cast time ından haberim var ve o zamanına göre tutturması o kadar zor bir skill değil. O zaman thresh q sunun asla tutmaması gerekiyor? Cast time ve gidiş süresini hesaplarsak? Diyorsun ya aralarına girdiğinde ölü olsa da bir şey değişmez. Heh işye, sorun orada. Karthus bir APC olarak, aralarına girmekle yükümlü ya, karşı takımın da ADC ve APC yi kesmesi gerekiyor ya. Sence o karthus onların arasına girebilir mi kolay kolay? O q skili olmazsa ne olur o karthus? Dürtmeden hasar vermeden sadece ultisinu bassın e açıp duvar atıp aralarında ölü ya da zhonya ile beklesin. Ya tekil durumlara göre konuşmayı ne çok seviyorsunuz bir anlasam. Bu farm olayını senin karthusun q su farm için var gibi bir söylemine iğneleme amacıyla söylemiştim... Ama neyse, tartışmaya değmez. Karthus güzel bir şampiyon. Her skilliyle hem de.

• Başlık op

q tutturmak sorun mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.