kutuyu güzel bi boyama yaparsan çok iyi olur...inşallah bi gün bilgisayarın kül olmaz
Mükemmel walla kardeş helal olsun sana
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
güzelce bi kurdelayla fln da sar hediyelik paket gibi olsun
hehe
hemde kalın bir kırmızı kurdela üzerinede kelebek düğüm attınmı tamadır bu iş
ama güzel bir çalışma olmuş haa
güzel çalışma eline saglık
eline sağlık çok güzel olmuş
bende bu mod bölümüne ne zaman girip çıksam evdeki herşeye kasa olurmu gözüyle bakmaya başladım
geçen günde bizim mdf ayakkabılığa göz diktim
sonra yok canım daha neler deyip kendimi yatıştırdım
quote:
Orjinalden alıntı: ekindursun
senden başka böyle imzası olan gördün mü?? imza kurallarını oku imzanı na göre düzelt..
arkadaşar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama harcadığın zamana değmez, karton kutudan 10 yaşlarında hoparlör kutusu yapardım, bi süre sonra karton kutunun şekli bozulurdu gereksiz bişey...
quote:
Orjinalden alıntı: SamirCakir
arkadaşar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama harcadığın zamana değmez, karton kutudan 10 yaşlarında hoparlör kutusu yapardım, bi süre sonra karton kutunun şekli bozulurdu gereksiz bişey...
+1907
Ne diyim..
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: ekindursun
senden başka böyle imzası olan gördün mü?? imza kurallarını oku imzanı na göre düzelt..
Özür dilerim ayrıca beni uyardığın için teşekkürler TRojka.
Ellerine saglık hakkaten gün gectikce ilginc seyler görmeye basladım emegi olan herkese tesekür edeyim...
Arkadaşım eline emeğine sağlık gerçekten ilginç bir çalışma olmuş.
ya bu benimde aklıma gelmişti cok hos olmus hocam eline saglık...
BENCE SENDE BEN GİBİ KARTONDAN KONTRAPLAK A GEÇ
ne gözel bişi o öle yaa... ne kadar yaratıcıymışsın.. işte Türk olmanın ayrıcalığı...
Microsofta gönderde bişiler kapsınlar.
nerden aklına geldi kartondan kasa yapmak yav bende domates kasasından pc kasası yapıcam yakında nasıl olur
kağıttan yapsak? biras daha ince biras daha az ısınır bişey olur.. iskelet çıtalarla felan şekillendirilir sonra kağıt üzerine istenildiği gibi desenler kesilebilinir..
ya sper olmuş,hem pratik,hem süper bişi,helal olsun walla
baya güzel olmuş.
Bence bu projenle birlikte bir sağlık sigortası yapmanı öneririm