Bildirim
kartuş sorunu????
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
doldurttugun yere soyle kendın yapman çok zor ve ortalık batırıcı bır durum..http://www.sevenhill.com/ -
kardeş hp nin kartuşları en az 10 kere doldurulabiliyoo ama sen nerde dolduruyorsun onu bilmem
bence sen kartuş doldurdugun yeri degiştir ayrıca yenı cıkan kartusların bu sorunu oluyor sungerı cabuk eskıdıgı ıcın kartus murekkebı tam almıyor bu dogal yanı canım uzun surmesını ıstıyorsan sıfır ve orjınal kartus ala ayrıca doldurmanın bagzı puf noktaları var herkez yapamamz -
Arkadaşlara pek katılamayacağım..Biraz itina ile hp'nin kartuşlarının dolumu kolayca yapılabilir..Yazıcı 36 $ zaten, arkadaş kartuş alımına veya dolumuna daha fazla verir doldurtursa.. Tek yapacağı, bir miktar yazıcı mürekkebi ve şırınga.. Ayrıntılar da forumda mevcut..Uzun zamandır hp yazıcı kullanıyorum ve bir kartuşu onlarca kez doldurup kullandım.. Ufak tefek aksaklıklar dışında da bir sorunla karşılaşmadım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- ethernet girişi olmayan laptop
- telefon şarj olmuyor
- gigabyte bios tuşu
- laptop menteşe tamiri
- komut istemi
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X