Şimdi Ara

KARUS ADAM EL MORAD CASTLE DA BI BAKIN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler alın ss bı bakın bu nasıl bısıy kendı charım maneste

• RESIMLER VE VIDEOLAR DIYE BOLUM VAR ORAYA KOYSAYDIN DAHA IYI OLURDU
  • Bana pS gibi Geldi ama neyse
  • of aman bugdandır beaw bunun içinde topic mi açıyon ya
  • ps deilde bazen oluyor...kendi charım yerine lvl41charlar felan geliyor uyuz oluyorum
  • eet oluo aradabir. girmeye çalışınca dc verio
  • eet hala düzelmedi gitti bu bug
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takma banada arasıra oluo
  • BugKO
  • BUG-KO
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

ps deilde bazen oluyor...kendi charım yerine lvl41charlar felan geliyor uyuz oluyorum

bana bi kere 32 cıbıl charım yerine 62 lvl shell setli bişi gelmişti hiçde uyuz olmamıştım enter'a abanmıştım ama sonuç nafile dc'i aldık bdaha girdiimizde herşey normal
  • BUGKO
  • quote:

ps deilde bazen oluyor...kendi charım yerine lvl41charlar felan geliyor uyuz oluyorum

Ooo ayıp ettin Şimdi forumumuzda adet tir. Her resim için illaki birinin ps demesi lazımdır Yoksa ayıp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 23 Ekim 2006; 22:16:22 >
  • Byer ps deil bnde de oldu bi ara oyuna giriodum her serverda karus mu el-moradmı die soruodu halbuki her serverda çarım war bnde edana da orc olduğu halde el-morada tıklamıştım ondan sora elmorad yerinden çarı seçiodum o ark. gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

quote:

Ooo ayıp ettin Şimdi forumumuzda adet tir. Her resim için illaki birinin ps demesi lazımdır Yoksa ayıp olur.

• tamam dielim o ps bu da mı ps

• quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

quote:

@kasap1 iMzana kopTum

• YAW ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN. TMM BAZEN SERVER BOZULDUĞUNDA OLABİLİYOR.MESELA BEN KENDİ CHARIMLA GİRCEKKEN KRŞIM HUMAN YERİNDE HUMAN KARAKTER ÇIKTI! HA BİDE İNSAN IRK SAN ORC A DÖNDÜĞÜNDE İNSANLARIN ALANINDA DOĞARSIN.MESELA ALIN SİZE İSPAT SERVER:ARES USERNAME:lorddolunay PASSWORD:252525 İNANMAYAN AÇIP ARES E GİRSİN.BU MAGE 62 LVL DEN DÜŞME İDİ MASTERİ BİLE AÇIKTI ŞİFRESİ HERKESİN ELİNE GEÇİNCE BAZILARI 40 LVL DE SKİLLERİ KIRDIRDI.
    BAŞKA BİR İD:MER18 PASS:123456789 SERVER XİGENON BU DA LVL DÜŞMÜŞ AMA HALA MASTER İ AÇIK VE NOVA ATABİLİYOR
  • bana da olmustu bi kere
  • BUG BUG BUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.