< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kas gelistirmeyen erkekler sıradan olmaktan sıkılmıyorlar mi? (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
la bu ülkede spor nezaman değer görmüşte, bizim kezbanlar kaslı erkek görsün, kaslı erkek görünce ıyy bu ne falan diyorlar, sebebi malak malak yağlı adamlara alışık oldukları için sağlıklı kaslı erkek ilgilerini çekmiyor.
ne demiş atalarımız.
alışmış kudurmuştan beterdir. eşşek hoşaftan ne anlar.
-
sizin anladığınız hormonlu domates zaten, siz gidip yağlı patateslerle mutlu olun.
sağlam spor yapan bir kişinin karakteride yerindedir zaten, keza sağlam kas yapan adam bikere sabırlıdır, iradelidir. bu 2 olgu bu ülkede zor bulunur. sizin gibi kezbanlarda işte ancak sabırsız iradesiz patateslerle işi olur :)
bende kaslı hatunları severim mesela spor yapmayan bitafları lumbur lumbur kadınlar itici geliyor.
-
kısa boylu olması engel demedim sadece boy açığını kas yaparak kapatmaya çalışıyolar dedim zaten dediklerimde doğru fitness salonlarında 1.85 ve üstü adam çok nadirdir o adamların zaten vücut geliştirmeye ihtiyacı yok fit bi vücut yeterli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pruvap
O nedir ? Hormonlu domates gibi. Bayağı ve sıradan. Karakter geliştirmek daha önemli.Puhahaha
yıllardır vücut çalışıyorum
5 dil biliyorum , ingilizce TOEFL derecem var. Bunlar başarılarımın çok küçük bir kısmı sadece
Senin ne başarın var ?
Spor yapmaya yemeyenler böyle avutuyor kendini
-
napsın adamcağız? kel fodul göbekli mi kalsın? uzun boylunun ihtiyacı yok çünkü kısa boylu kadar basit kilo almıyolar. ayriyeten kas içinde geçerli kısa boylu kolayca kas yapabilirken uzunlar zor yapıyor. kısalar kolayca göbek yapabilirken uzunlar zor yapıyor. boy açığını kapatmak diyosun pardonda neyle kapatmasını bekliyosun? bizim ülkede kısa boylulara yapılan ağır bir ırkçılık var. hayır görende boy ortalaması 1.85 zanneder anasını satiim ben iskandinav ülkesinde yaşıyorumda haberim mi yok?
-
Fit olmak yeter diyenler sizin ben erkekliğinize tüküreyim.Erkeksin en azından bi spor yap vücut geliştir.Atalarımız yan gelip yatıp gmt büyütmüyordu.Hele ki insanlığın ilk zamanlarında güç her şey demekti.Tabi şu an ki zaman o kadar ekstrem koşullar içermiyor ama spor yapın vücıt geliştirin yine de.Yapmayacam dersen 45-50li yaşlarda mikrop gibi gidersin anca.
quote:
Orijinalden alıntı: LeonEyesla bu ülkede spor nezaman değer görmüşte, bizim kezbanlar kaslı erkek görsün, kaslı erkek görünce ıyy bu ne falan diyorlar, sebebi malak malak yağlı adamlara alışık oldukları için sağlıklı kaslı erkek ilgilerini çekmiyor.
ne demiş atalarımız.
alışmış kudurmuştan beterdir. eşşek hoşaftan ne anlar.
''Eşşek hoş laftan ne anlar''
-
Kas geliştirmeye param yok param olsa iyi bir beslenme iyi bir spor salonu ve hoca tutardım.. yumurta ve mercimekle dambılla da bişey olmuyor. Bunu anlayıp bıraktım
Gerçi bu kız mevzusunda da kasın etkisi sizin fantezilerinizden ibaret. Skinny olup da götürmediği kız olmayan bir arkadaşım var. Kas etkileyicidir ama Her şey de kas değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 29 Haziran 2020; 12:25:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Laf salatası. Fit, zinde olmak için illa bitaraf şisirmeye lüzum yok. Zeki çevik ve ahlaklı olun yeter.
Ben size lisan bilmiyosunuz demedim adam olamamişsıniz dedim ayrıca😀
Orayı burayı şişirip ah ben ne çekiciyim diye cadde de poz yapan tipleri çok gördük, hiç çekici değilsiniz, çok iticisiniz, uyandırayım dedim😀
quote:
Orijinalden alıntı: pruvap
Laf salatası. Fit, zinde olmak için illa bitaraf şisirmeye lüzum yok. Zeki çevik ve ahlaklı olun yeter.
Ben size lisan bilmiyosunuz demedim adam olamamişsıniz dedim ayrıca😀
Orayı burayı şişirip ah ben ne çekiciyim diye cadde de poz yapan tipleri çok gördük, hiç çekici değilsiniz, çok iticisiniz, uyandırayım dedim😀Adam olmadığına nasıl karar verdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş merak etme itici dediği adam olamamışsın dediği o tiplerle beraber olan çok kız var ben görüyorum. kaslı erkek sevmiyorum diyo ertesi gün öylelerinin altından çıkmış oluyo gelde gülme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 29 Haziran 2020; 12:48:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5kardeş merak etme itici dediği adam olamamışsın dediği o tiplerle beraber olan çok kız var ben görüyorum. kaslı erkek sevmiyorum diyo ertesi gün öylelerinin altından çıkmış oluyo gelde gülme
Hocam yorumda yazılanlar değil dışarıdakilere bakıyorum ben de
İnternette , özellikle erkekler kıskandıkları için laf atıyorlar. Ama dışarıda sporla ilgili soru soranlar oluyor , vücut güzel olmuş diyenler oluyor.
Yani bunların yaptığı bir şekilde avutma. Spor yapınca da boş bir insan oluyorsun gibi bir algı var
Eğitim durumum , yabancı dil bilgim bunların çoğundan iyi zaten
-
dostum evet kas geliştirebilirsin ama lolde challenger oldun mu hiç
-
Dünyayı kurtarmış gibi davranma dan. Bu benim fikrimdi, benim hangi konu hakkında ne düşündüğüm seni neden bukadar ilgilendirdi. Evet hormonlu domatese benzetiyorum. Var mı başka itirazın?
evli iki çocuklu olunca akşam yarım saat bi el pabci atmaya fırsat bulamıyorsun. o yüzden sıkılmaya da vakit kalmıyor.
akşamları site çevresinde yürüyüşe başladık bakalım kısmet.
-
Hastayım şu vucut yerine beyin geliştir diyen tiplere ikisini aynı anda yapamazsın diye bir kural mı var? İki yıldır yapıyorum kendi vücudum için aldığım en iyi karardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet sağlıklı ve fit bir vücudum varken niye paramla hamallık yapayım ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş kız milleti düşünceleriyle değil dürtüleriyle hareket ederler. sana burdan sallar dururlar ama gerçek hayatta öylelerinin yatağından çıkmazlar. olay eğitim yabancı dil olayı değil. kendini şişirmiş boş beyinlerin peşinden köpek gibi koşan çok kız var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X