Şimdi Ara

Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.lian-li.com/pc-o11-dynamic/ bu kasayı almak istiyorum kasa ile beraber soğutmak için fan vb şeyler geliyor mu gelmiyor isr ne kadar masraf tutar?

• Gördüğüm kadarıyla kasa 3 adet 120mm fan ile geliyor. Performansı soru işareti çünkü bir detay göremedim ilk baktığımda.

Bu noktadan sonra işlemci soğutucusu ve kasanın sessizliğine göre hiç masraf da çıkmayabilir, istenirse 500TL masraf da yapılabilir.

Sistemin içerisine konacak parçaları ve işlemci soğutucusuna göre karar vermek daha sağlıklı olur hocam.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Şimdilik rx 580 düşünüuorum 5 yıl sonra üsy düzey birşey dizeceğim kasaya
  • Yani belirttiğim gibi RX580'in de hangi modeli olduğu ve esas işlemci soğutucusu nasıl olacak orası kritik bence. Ben bu konuda takıntılı birisi olduğum için kasa üzerinde 7 fan bağlı. Radyatörde 2 fan ve ekran kartında 2 fan derken 9 fan çalışıyor yük altında.
    Tavsiyeniz nedir?
  • hohenheimiyo H kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen bu tarz önü kapalı kasaları sevmiyorum. Ama kasa gayet şık ve kullanışlı gözüküyor verdiğiniz linkte. Bütçenin çok büyük problem olmadığını tahmin ederek şu aşağıdaki kasaların konseptinde kasaları da önerebilirim. Ama bu işin ciddi bir kısmı da görsel zevk.

CoolerMaster H500P Mesh
    Thermaltake Core V51/V71/X31
    Aerocool Project7
    Aerocoolu sevdim ama performansı iyi midir?
  • hohenheimiyo H kullanıcısına yanıt
    İnternette bir araştırıp incelemelerine bakın derim. Çok popüler bir kasa o nedenle çokça kaynak çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Yani belirttiğim gibi RX580'in de hangi modeli olduğu ve esas işlemci soğutucusu nasıl olacak orası kritik bence. Ben bu konuda takıntılı birisi olduğum için kasa üzerinde 7 fan bağlı. Radyatörde 2 fan ve ekran kartında 2 fan derken 9 fan çalışıyor yük altında.
    Kasa üzerinde 7 fan + radyatörde 2 fan + ekran kartında 2 fan = 9 fan çalışıyor

Bahçeli'ye taş çıkartan matematik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.