Gördüğüm kadarıyla kasa 3 adet 120mm fan ile geliyor. Performansı soru işareti çünkü bir detay göremedim ilk baktığımda.
Bu noktadan sonra işlemci soğutucusu ve kasanın sessizliğine göre hiç masraf da çıkmayabilir, istenirse 500TL masraf da yapılabilir.
Sistemin içerisine konacak parçaları ve işlemci soğutucusuna göre karar vermek daha sağlıklı olur hocam.
massacrer
kullanıcısına yanıt
Şimdilik rx 580 düşünüuorum 5 yıl sonra üsy düzey birşey dizeceğim kasaya
Yani belirttiğim gibi RX580'in de hangi modeli olduğu ve esas işlemci soğutucusu nasıl olacak orası kritik bence. Ben bu konuda takıntılı birisi olduğum için kasa üzerinde 7 fan bağlı. Radyatörde 2 fan ve ekran kartında 2 fan derken 9 fan çalışıyor yük altında.
massacrer
kullanıcısına yanıt
Tavsiyeniz nedir?
hohenheimiyoH
kullanıcısına yanıt
Ben şahsen bu tarz önü kapalı kasaları sevmiyorum. Ama kasa gayet şık ve kullanışlı gözüküyor verdiğiniz linkte. Bütçenin çok büyük problem olmadığını tahmin ederek şu aşağıdaki kasaların konseptinde kasaları da önerebilirim. Ama bu işin ciddi bir kısmı da görsel zevk.
İnternette bir araştırıp incelemelerine bakın derim. Çok popüler bir kasa o nedenle çokça kaynak çıkacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: massacrer
Yani belirttiğim gibi RX580'in de hangi modeli olduğu ve esas işlemci soğutucusu nasıl olacak orası kritik bence. Ben bu konuda takıntılı birisi olduğum için kasa üzerinde 7 fan bağlı. Radyatörde 2 fan ve ekran kartında 2 fan derken 9 fan çalışıyor yük altında.
Kasa üzerinde 7 fan+ radyatörde 2 fan+ ekran kartında 2 fan=9 fan çalışıyor
Bahçeli'ye taş çıkartan matematik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme