1500 ytl yi fazla geçmeyecek klasik overclocksuz 2 yıl kullanım için aşağıdaki sistemi düşünüyorum ama kasa konusunda tereddütteyim aceba oyunlarda veya zorlu uygulamalarda sistemin yükünü kaldırırmı diye?
bu sistemde alabileceğim en iyi en iyi kasayı almaya çalıştım anakart+işlemci+ekrankartı+ram yada kasa olarak başka öneriniz varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var 15 gün sonra alacağım yeni sistem için sizin fikirlerinizi bekliyorum. not : bilgisayarı genelde oyun amaçlı kullanıyorum.
GIGABYTE 9600GT(256Bit) 512MB DDR3 TV DVI 16X
yerine 8800gt bence daha mantıklı yanı sparkle axle gıbı markaların 8800gt sını secebılırsın sorunsuzdur ısım aldatmasın....
arkadaşlar intelin ve amd nin yeni işlemciler ve bunlara uygun yeni anakartlar çıkaracağını araştırmalarım sonucu öğrendim ddr3 için gerek duymuyorum 2 yıl için ekran kartı ve anakart olarak başka tavsiyelerinize önem veriyorum bu sisteme kasa olarak seçimim uygunmu? bu arada elimde sky star2 digital tv kartımda var onuda taktığımızı düşünürsek sorun çıkarmı? teşekkürler
yenerbalcinin önerdiği sistem güzel ancak ekran kartı olarak 8800gt (oyun performansı daha yüksek ki sende oyun amaçlı istiyorsun) fsb 600 (almışken bidahaki upgrade de sıkıntı çekrmiyim diye düşünmemek için) daha iyi olur asus monitör konusunda ise bilgim yok ama samsungun ürünleri oldukça iyi büyük ekranlarda
Orjinalden alıntı: alperizm
1500 ytl yi fazla geçmeyecek klasik overclocksuz 2 yıl kullanım için aşağıdaki sistemi düşünüyorum ama kasa konusunda tereddütteyim aceba oyunlarda veya zorlu uygulamalarda sistemin yükünü kaldırırmı diye?
sanırım kendimi iyi anlatamadım monitör dahil1500-1600 gibi para verebilecek durumdayımböyle bir sistem oluşturdum bunlar içinde sorunlu bir ürün varmı_? ve yerine tavsiye edeceğiniz başka marka-model ; anakart,işlemci,ekranlartı,ram ve monitör tavsiyeleriniz nedir birde kasa+cpu almak istemiyorum gerçek 400 wattlık aopen ,thermaltake soprano kasa yada 430wattlık raidmax kasa sky star2 tv kartı da takkıldığını düşünürsek işimi görürmü? power sorunları yaşarmıyım?
bu senin için ideal 8800gt yi boşver buda güzeldir ben 3870 almştm bi hevestir geri verdim 8800gt alayım dedim almadım şimdi atnin 4870 lerini bekliyorum...
HIS HD3870ICEQ3 öneririm....
8800 alacaksan PALİT 8800GT SONIC+1GB öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme