Şimdi Ara

Kaşa atılan çizikler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
34.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EkincanArslan

quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

ilk başta hızlı kapanacak gibi gözükür ama sonradan uzaman yavaşlar seviye eşitlenmesi uzun sürer ama dikkatli bakmadıkça belli olmayacak seviyeye çabuk ulaşır 1-hafta 10 gibi.

1 hafta mı dedin 10 mu

arkadaş net süre verememki tahmini 1 hafta ile 10 gün içerisinde o kesilen kıllar diğerlerinin seviyesine az çok ulaşır dikkat edilmezse fark edilmez kesik olduğu
  • SS at yorumlayalım
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey yaparım ama ergenlere dalga konusu olmak da istemem tipim düzgün şu kaş olayı berbat durmadı da ben geçmesini istiyorum ne kadar zamanda eskisi gibi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5252

quote:

Beyler lütfen biri cevap versin kaşa sadece dokundurdum jileti derin degil yaşım 17 kaşlarım cok gür degil ne kadar zamanda belli olmayacak kadar olur uzaktan bakınca?

süreci hızlandırmak istersen kaşına minoxidil sürebilirsin saç-sakal-kaş ta etkilidir bu ilaç

fiyatı ne kadardır her eczanede varmıdır acaba
  • Beyler daha önce hiç kaşına yaptırmıs olan yokmu ne kadar zamanda geçer belli olmıycak şekilde biri yazabilirmi lütfen
  •  Kaşa atılan çizikler?
  • Bi daha da yapmazsın ders olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Yaş 17 normal uzunlukta kaşlarım

1993 doğumlusun ve 17 yaşında mısın ? Paralel evrende yaşıyorsun heralde.

96 lıyım kaşlarım çok gür degil normal jiletle yaptı arkadaşım ergenlik işte. Daha önce yapmıs olan varmı ne kadar zamanda geçer?

Profilinde niye 93 yazıyor?

• şekil olsun diye değilde kaşımdan aldığım darbe sonucu sol karşımın ortası kazındı ve 10 dikiş atıldı kaç yaşında oldu tam bilmiyorumda kendimi bildim bileli var ve geçmiyor rahat 10 yıl
  • komple kolonya dök yak sonra tekrardan çıksın hepsi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.