Şimdi Ara

Kasa Fan Deliği açdım çok acemice oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben gittim küçük 8 li spot aldım deler umuduyla ama bantladım falan basıyorum basıyorum yok dişleri giti iyice biraz indi kaldı bende matkapa ince uç takıp tek tek deldim aralıklı şekilde sonra en kalın ucumuzu takdım delim boşluklardan sonrada çıkarıdm delini yuvarlak olarak ama sptola deldiğin gibi değil hiç hoş durmuyorama bu kadarıda yeter

ISI DERECELERİ:

@emremod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanAcs50 -- 1 Eylül 2013; 12:14:28 >

• bence eğe ile düzeltebilirsin güzel olur
  • biraz düzeltmeye çalışdım ama kasanın deliğin yanındaki boyalar korkarsa diye fazla oynamadım :D nyse bi gün düzeltirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanAcs50

biraz düzeltmeye çalışdım ama kasanın deliğin yanındaki boyalar korkarsa diye fazla oynamadım :D nyse bi gün düzeltirim :D

Evlerde kullanılmayan baca deliklerine konulan hava gçiren cinsten kapaklar var ya onların elbet fan versiyonları vardır. Siyah bulup kasanın üstüne koyarsın bide tepeden vidalarsın hiçbişey gözükmez.
  • dostum o üst deliği ızgara ile kapatmalısın mazallah birisi parmağını sokar sakat iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duş kabini camları ile kapadım ortasınıda da spotla deldim şimdi güzel duryor
  • düzgün bi yuvarlak çiz eğeyle yuvarlağa doğru güzelce eğele.Sonra altına sert metal birşey tutup çekiçle düzelt aşağı yukarı yamuk durmasın.
  • iyice düzgünliycem :D inş olur yardımın için sağol zaten boşa deldim fanı sokdum :D
  • hocam o nasıl fan deligi açmaktır yerinde olsam 12 lik fan alırdım üstüne 2 adet 2 adet de alta yerlerini çizerdim giderdim sanayiye 2 dk da keserlerdi
  • spot?
  • spotla denedım delmedı dıs kalmadı spotda mecbur kaldım buna :D
  • dedigim gibi yapabilirsin 4 tane 12 cm lik fan takabilirsin
  • OsmanAcs50 kullanıcısına yanıt
    Kasayı mahvetmişin git sanayiye falan götür orda yaptırırsın
  • Arkadaş panç uç ve matkapla 30 saniyelik iş yahu. Oturduğunuz yerde hiç mi marangoz falan yok isteseydin bi yarım saatlik. Mahvolmuş kasa kusura bakma ama.
  • warda götürcem bu hafta anakartı falan söküyüm tmeizleyim yaptırım getiriyim SS leri yaptırınca atıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.