Şimdi Ara

Kasa Fanı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair 200r kasa için 14 cm sessiz ve performanslı fan arıyorum.İki tane seçenek belirledim.Bu iki seçenek arasında hangisi daha sessiz ve performanslı olur?

1.Akasa Viper 14 cm PWM Fan

2.Aerocool Shark 14 cm Mavi Led Fan

Birde bu fanları anakart üzerine mi monte ediyoruz yoksa güç kaynağına mı bağlıyoruz ? Bunlar için herhangi bir çoklayıcı almam gerekli mi?

• Mehmet1133 kullanıcısına yanıt
    selamlar iki fan da sessiz üründür aerocool sharkı kendim kullanıyorum sessizleştirici ek aparatı var o aparatla bağlayınca kasa masada yanınızda olsa da sesini duymuyorsunuz viper için de çok olumlu yorumlar var viperın hava akımı daha fazla 110 cfm sharkın ise 96,5 cfm. shark 3 pin viper ise 4 pin, iki fanı da anakartınıza takacaksınız, anakartınızda ikinci bir 4pinlik bağlantı yeri yoksa sanırım birçoklayıcı almanız gerekebilir 4pinlik viperı takmak için gerisi ise ledli alıp almama durumu o da size kalmış
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Viper için yüksek devirlerde kafa ütüleyecek kadar ses yapıldığını okumuştum. O yüzden sormak istedim. Led olup olmaması önemli değil benim için. Performansı iyi olsun ve sessiz olsun başka bir şey istemiyorum.
  • Yardımcı olabilecek var mı?
    Viper al hocam işte ben heryerde iyi diye okudum bende alıcam
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Şu anda kararsız kaldım. Sessizlik ve performans testi vs. bilenler yorum yapsalar ona göre sipariş vereceğim.
    şöle bi durum var shark da eğer sessizlik aparatı takmamışsanız yüksek devirde ses çıkartıyor, her fan yüksek devirde ses çıkarır ama bu ses hava üflemesinin verdiği ses. viper da aerocool da 1500 devirde kulağınızı rahatsız edecektir, ama hava sesinin yanında herhangi bir uğultu tıkırtı cızıltı sesi yok bu fanlarda. siz de sürekli tam devirde kullanmayacaksınız zaten, eğer isterseniz oyuna girdiğinizde ses açıkken tam devire alırsınız, youtube da fan noise test diye aratırsanız devirin nasıl sese etki ettiğini göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southbridge -- 19 Temmuz 2014; 23:50:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • southbridge kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. 2 tane Viper, 2 tane Shark alsam da olabilir. Birde çoklayıcı eklersem iyi olacaktır.
  • Başka önerisi olan veya yorum yapmak isteyen var mı?
    Mavi led'lisini bulduğum zaman şunlardan alacağım, dilerseniz siz de bir inceleyin:

http://www.n11.com/aerocool-dead-silence-14cm-siyah-kasa-fani-P23980450
  • plumer kullanıcısına yanıt
    Ürünü inceledim, gayet güzel fakat 3 veya 4 tane alacağım için bütçeyi aşıyor.
  • plumer kullanıcısına yanıt
    ben de teknobiyotiğe mail attım mavisini getirmeyeceklerini söylediler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.