Bildirim
KASA FANI TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
SAOL AMA BU ÜRÜNÜ YAN KOMŞUM KULANIYOR VE PEK SESİZ BİR ÜRÜN DEGİL HİÇ YOKTAN BENİM SÖLEDİKLERİME GÖRE AMA FİYATI İYİ TABİ 23 TL
YİNEDE SAOL -
-
Birini işlemci fanı olarak, 4 tane 12cm Akasa Viper'i 1150rpm'de kullanıyorum. Gece sessizliğinde bile en ufak ses dahi çıkarmıyorlar.. Çok kaliteli ve görüntü olarakta güzel bir fan. Kesinlikle tavsiye ederim.. Çok memnun kaldım ve 1 tane daha alıp 4. fanı bugün kasama taktım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Birini işlemci fanı olarak, 4 tane 12cm Akasa Viper'i 1150rpm'de kullanıyorum. Gece sessizliğinde bile en ufak ses dahi çıkarmıyorlar.. Çok kaliteli ve görüntü olarakta güzel bir fan. Kesinlikle tavsiye ederim.. Çok memnun kaldım ve 1 tane daha alıp 4. fanı bugün kasama taktım..
Katılıyorum. -
akasa viper gerçekten iyi ama aerocoll lun yeni köpekbalıgı serisininde çok iyi oldugunu sölediler
o yüzden zaten 2 si arasında kaldım açıkcası biri 31 biri ise 29 tl ama kadıköye gittim 2 üründe yok ne yazııki nerden bulurum bilmiyorum internetten alırsam 35 tl ye geliğyor kargoyla bakalım -
Yalnız Akasa Viper'i 3'lü pin'e takarsanız 1900rpm döner. 4'lü pin'e takıp BIOS'tan ayarlamanız lazım. Yoksa çok sesli çalışır.. Eğer BIOS'ta CPU dışında fan ayarı yoksa Akasa Apache alın. Apache 1300rpm'dir.. -
VALLA HATIRLATTIGIN İÇİN SAOL OLAYIN O BOYTUNU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM ÖNCE ANAKARTA BİR BAKMAK LAZIM ONA GÖRE KARAR VERMEK LAZIM -
ne yazıkki 3 pin benimkiler sadece cpu 4 pin aslında ona ek yapabilirin 2 fanı beraber çalıştırsın diye kabloya ama gerek varmı tabi böle bişeye bilmiyorum bakalım artık -
Önemli değil. Mesela benim kasada 2 tane 4 pin girişi var. Birinde CPU var, diğerine ise çoklayıcı koydum. Sizde bu şekilde kullanabilirsiniz. Ama sizde tek 4 pin olduğu için işlemci ısınınca egzoz fanınında devri artacak.. Bir nevi avantaj aslında..
http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-flexa-p5-5-cikisli-ozel-kilifli-pwm-coklayici-kablo-ak-cbfa03-45/productDetails.aspx?productId=bs300043&categoryId=105307
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X