Evet arkadaşlar sistem parçaları hakkında forumumuz sayesinde bayağı bir bilgi sahibi oldum şimdi sırada psu ve kasa almakta :)
E6600 core2duo işlemci 1gb ddr2 800mhz ram gigabyte ds3 anakart 250gb sata2 ncq seagate hdd sapphire x1950pro 256mb 256bit ekran kartı almayı düşünüyorum ilk başta feel kasa + tagan psu düşünüyordum ama 400watt psu nın yetmeyeceğini söylediler [arkadaşlarım] ama tagan'ın 460 480likleri fln çok pahalı en azından bana göre
şimdi bana bu sistemi yerleştirebileceğim kasa ve emanet edebileceğim bir psu önerir misiniz? bu sisteme ek olarak dvd r ve 1gb ram de ekleyeceğim yaza kadar yani bunları da göz önünde bulundurursanız sevinirim over clock yapmayı düşünmüyorum
Sistemin güzel.O kadar para vermişsin .Psu ya pahalı demişsin ama bence sağlam bir PSU al. Sonuçta sistem ona emanet ,yandımı komple sistemi götürür...
ben daha çok kaç watt lık bi psu alsam bu sistemi kurtarır diye sormak istemiştim yani 400 mü 460 mı fln
DOSTUM BENDE SENİN SİSTEME YAKIN BİR PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PSU OLARAKTA FSP 500 W (82$ CİVARINDA )ALMAYA KARAR VERDİM. SANADA ÖNERİRİM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE BAYA İYİYMİŞ AMA KASA KONUSUNDA HALA KARARSIZIM .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme