Şimdi Ara

Kasa Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz

Rem : 3072 MB DDR2-SDRAM (533 mhz) kullanıyorum

Ana kartım : Asus p5ld2

23 inç LCD monitör alacağım.

Ekran kartımı değiştireceğim.HIS HD4850 IceQ 4 Turbo GDDR3 512 MB 256 BIT ekran kartı alacağım.Bu sistemi 460 waltlık bir kasa kaldırır mı.

Teşekkürler

• markası nedir power supply ın, ayrıca işlemcin pentium d ekran kartına o kadar para yatırmana gerek yok bence, şu anki kartın nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanng -- 7 Nisan 2009; 20:51:50 >
  • 23 lcd'de ekran kartını 1 gb almanıız gerekkir yoksa sorun yaşarsınız alacağınız ekran kartının 1gb modeli mevcut ona bakınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanng

markası nedir power supply ın, ayrıca işlemcin pentium d ekran kartına o kadar para yatırmana gerek yok bence, şu anki kartın nedir ?

almayı düşündüğüm cool master elite rc 334 460 W elimdeki ise feel hurricane 350 walt

ekran kartım ise aşağıda yazıyor.

Manufacturer : ATI Technologies Inc
    Model : Radeon X1800 Series
    Bus Type : PCI-Express
    Total Memory : 256 MB
    Texture Memory : 756 MB
    Processor : ATI Radeon Graphics Processor (0x7100)
    Converter : Internal DAC(400MHz)
    Refresh Rate (min/max) : 56/100 Hz

GPU Information :
    Number of GPU : 1
    Codename : R520
    Bus : 256-bit
    Memory Type : SDRAM
    GPU Frequency : 594 MHz - [initial : 600 MHz]
    Memory Frequency GPU : 693 MHz - [initial : 700 MHz]
    Texels : 8000 MTexels/s
    DirectX Support : 9.0c
    Pixel Shader Version : 3.0

22 23 inç LCD monitör alıp oyun oynamayı planlıyorum.işlemcimde yeterli olur değil mi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

23 lcd'de ekran kartını 1 gb almanıız gerekkir yoksa sorun yaşarsınız alacağınız ekran kartının 1gb modeli mevcut ona bakınız

Ben vatandan alacağım büyük ihtimalle orda yoktu, sorundan tam olarak kastınız ne
  • ekran kartı olarak hd 4830 alsan yeterli olur bence, güç kaynağı olarakta high power tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenbranch

quote:

23 lcd'de ekran kartını 1 gb almanıız gerekkir yoksa sorun yaşarsınız alacağınız ekran kartının 1gb modeli mevcut ona bakınız

Ben vatandan alacağım büyük ihtimalle orda yoktu, sorundan tam olarak kastınız ne

512 mb yüksek çözünürlüklü monitörlerde yetmez ram yetmez yani 1gb alın
  • quote:

ekran kartı olarak hd 4830 alsan yeterli olur bence, güç kaynağı olarakta high power tavsiye ederim

Teşekkürler
  • Orjinalden alıntı: yanng

ekran kartı olarak hd 4830 alsan yeterli olur bence, güç kaynağı olarakta high power tavsiye ederim
    [/quot

High power 500 Walt güç kaynağını alıp kendi 350 walt güç kaynağım ile değiştireceğim değil mi yanlış anlamadım.Kasayı değiştirmeden güç kaynağını değiştirmemi tavsiye ettiniz sanırım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: greenbranch

quote:

512 mb yüksek çözünürlüklü monitörlerde yetmez ram yetmez yani 1gb alın

4830 1 gb alsam yeterli olur mu
  • evet power supply ı tek olarak almanı tavsiye etmiştim, kasayla gelenlerden çok medet ummamak lazım, 1gb 4830 da yeterli olur diye düşünüyorum
  • quote:

evet power supply ı tek olarak almanı tavsiye etmiştim, kasayla gelenlerden çok medet ummamak lazım, 1gb 4830 da yeterli olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim, bu konularda biraz cahiliz kusura bakma 3 yılda bir pc parçası değiştiriyorum 3 yıl geriden geliyoruz yani :D
  • quote:

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4830-334-7005.html

http://www.exa.com.tr/highpower/power_supply/high_power-343-2508.html

bu ikisi güzel mesela

Sizede teşekkür ederim, geriye monütörü almak kaldı oda hb yeni getirdiği Acer monitör olacak onunda şimdi siparişini verelim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.