Şimdi Ara

Kasa hariç 900 - 950 TL ye sistem tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddisk ve Monitör olmayacak. Çünkü ikisi de var elimde. Nasıl bir şey yapabiliriz arkadaşlar sizce? Vatan bilgisayar düşünüyorum.

• Monitör hariç yazacağıma kasa hariç yazmışım

• AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

POWERCOLOR HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD RadeoN DX11 Ekran Kartı

PATRIOT 8GB(4x2)Gamer II Sector 5 DDR3 1600MHz CL9 XMP 1.2 Dual Kit Ram

XILENCE BLUESTORM 550W MidT ATX SİYAH KASA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haftasonu indirimiyle 900 e gelir.
  • 550 watt kasa yeter mi bu sisteme? Birde kasa ile anakart uyumsuz sanırım?
  • AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz
    GIGABYTE 970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3+
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9
    SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB
    XILENCE BLACKCORE 500W MidT
    SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD

1010 tl ye vatan%25 indirimi ile böyle bir sistem bakabilirsin..
  • Laptop daha mı iyi acaba? 1000 liralık filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11. Osman

Laptop daha mı iyi acaba? 1000 liralık filan?

Hangi amaçla kullanacağına bağlı,eğer evde kullanacaksan laptop almanın mantığı yok zaten
    Eğer oyun oynayacaksan 1000 liraya aldıgın laptop, 1000 liraya toplayacağın kasanın yanına yaklaşamaz
    Ben kasa toplamanı tavsiye ederim performan olarak çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Hangi amaçla kullanacağına bağlı,eğer evde kullanacaksan laptop almanın mantığı yok zaten
    Eğer oyun oynayacaksan 1000 liraya aldıgın laptop, 1000 liraya toplayacağın kasanın yanına yaklaşamaz

Önceki laptopumu hiç dışarıya çıkarmamıştım. Oyun nadiren ama oynarım. Özellikle call of duty ve battlefield severim. Orjinali vardır bu oyunların bende. gerçi pc değişince lisans sorunu çıkabilir ama.

Bilgisayarı genelde film seyretmek, müzik dinlemek, kitap okumak, azda olsa fps oyunları oynamak, office düzenlemek, hd video izlemek, ders çalışmak için fillan kullanacağım. Ağırlıklı böyle.

Ayrıca önümüzdeki yıl uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyacağım 2 yıllık. Programlara filan için de olursa iyi olur.

Laptop mu olur yoksa desktop mu karar veremiyorum. Dediğim gibi şuan acil lazım ve kısıtım 1000 lira. Monitörüm, Klavyem, Mousum, Harddiskim vb. var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Önceki laptopumu hiç dışarıya çıkarmamıştım. Oyun nadiren ama oynarım. Özellikle call of duty ve battlefield severim. Orjinali vardır bu oyunların bende. gerçi pc değişince lisans sorunu çıkabilir ama.

Bilgisayarı genelde film seyretmek, müzik dinlemek, kitap okumak, azda olsa fps oyunları oynamak, office düzenlemek, hd video izlemek, ders çalışmak için fillan kullanacağım. Ağırlıklı böyle.

Ayrıca önümüzdeki yıl uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyacağım 2 yıllık. Programlara filan için de olursa iyi olur.

Laptop mu olur yoksa desktop mu karar veremiyorum. Dediğim gibi şuan acil lazım ve kısıtım 1000 lira. Monitörüm, Klavyem, Mousum, Harddiskim vb. var.

Evde kullanacağın için masaüstü al,laptoptan kat kat daha fazla performans elde edersin
    Ben olsam bende masaüstü alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle yapıcam artık. Kredi kartım yok. 1000 lira nakidimle kasada ana parçaları alıcam. monitörüm hurda ileride değiştiririm. bir de ssd alırım ileride. ama değiştiremeyeceğim parçaları şimdiden iyi alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.