Şimdi Ara

Kasa içi aydınlatma hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TT
  • termaltake derim!
  • THERMALTAKE TABİKİ DE FAKAT SHARKOON'UDA TAVSİYE EDERİM DAHA HOŞ TOK VE KAPLAYICI BİR TONU VAR.
  • İki yıl kadar CM kullandım, bir üstüne basmadığım kaldı. Taş gibi sağlam ve aydınlatması çok güzel, tavsiyemdir.
  • termalteyk tabiki
  • Ben de CM öneririm.
  • İki ürünü de deneyen var mı?

Fiyat farkı neden kaynaklanıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

İki ürünü de deneyen var mı?

Fiyat farkı neden kaynaklanıyor acaba

Marka farkından. Fiziksel olarak ikisi de aynı görevi yapar
  • Bende CM öneririm. Yanlız kafama takılan bir soru var. Arkadşın verdiği linklerde bir adet daha CM aydınlatma dikkatimi çekti. ULTRA AURORA BEYAZ yazan nasıl bir şey ? Yani farkı ne ? Sanırım neon deil...
  • O ultra aura dediği galiba sese duyarlı beyaz neon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Bende CM öneririm. Yanlız kafama takılan bir soru var. Arkadşın verdiği linklerde bir adet daha CM aydınlatma dikkatimi çekti. ULTRA AURORA BEYAZ yazan nasıl bir şey ? Yani farkı ne ? Sanırım neon deil...

Sese duyarlı o dediğiniz ürün.

Daha önce yazacaktım da servar'da sorun vardı
  • Sese duyarlı derken biraz açarmısınız ? Anlıyamadım. Yani ne şekilde çalışıyor bunu kasa içindeki fişlerden birine takmıyormuyuz ?
  • quote:

Sese duyarlı derken biraz açarmısınız ? Anlıyamadım. Yani ne şekilde çalışıyor bunu kasa içindeki fişlerden birine takmıyormuyuz ?

Neon'dan çıkan bir kablo mikrofon yuvasına giriyor. O da sese göre neon'un yanıp sönmesini sağlıyor.

Az ses = az parlak
    çok ses = çok parlak
    disko müziği = disko ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oorhunturan -- 1 Eylül 2009; 21:47:14 >

• Ee ? Yokmu bilen birisi şimdi ?
  • Neon'la birlikte ufak delikli bir aparat çıkıyor. Bu aparat dışardaki sesleri algılayarak neonu sese göre yanıp sönmesini sağlıyor. Youtube'de araştırırsanız videolar olması lazım
  • Peki diyelimki ben bunu aldım. Mikrofona taktım. Neonuda kasa içine monteledim. O zaman bu neon kasa içindeki fan sesinden dolayı sürekli yanıcak mı ? Yada ses girişine taktığımda stereo mix tarzı bilgisayardaki (mp3-oyun-film vs) seslerine bağlı mı çalışıcak ? Son söylediğim şekilde yapma gibi bir opsiyonum var mı ? Birde güç tüketimleri çok fazla mı ?
  • quote:

Peki diyelimki ben bunu aldım. Mikrofona taktım. Neonuda kasa içine monteledim. O zaman bu neon kasa içindeki fan sesinden dolayı sürekli yanıcak mı ? Yada ses girişine taktığımda stereo mix tarzı bilgisayardaki (mp3-oyun-film vs) seslerine bağlı mı çalışıcak ? Son söylediğim şekilde yapma gibi bir opsiyonum var mı ? Birde güç tüketimleri çok fazla mı ?

Hocam bende var o ürün alıcısı var bass seslerde yanıp sönüyor beyaz renkti mor cam boyasıyla boyadım çok daha güzel oldu
    Kasa içindeki fan sesine tepki vermez dediğim gibi tok ve şiddetli seslere duyarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 2 Eylül 2009; 3:24:43 >

• CM'ninkini kullanıyorum isterseniz normal istersemiz sese duyarlı oluyor. Mic yuvasına baglama gibi bir olay yok. Duyarlılık ise genelde bass ve yoğun sese göre
  • quote:

Peki diyelimki ben bunu aldım. Mikrofona taktım. Neonuda kasa içine monteledim. O zaman bu neon kasa içindeki fan sesinden dolayı sürekli yanıcak mı ? Yada ses girişine taktığımda stereo mix tarzı bilgisayardaki (mp3-oyun-film vs) seslerine bağlı mı çalışıcak ? Son söylediğim şekilde yapma gibi bir opsiyonum var mı ? Birde güç tüketimleri çok fazla mı ?

Diğerleri ne kadar güç tüketiyorsa bu da o kadar tüketiyordur. Çok fazla fark yoktur yani aralarında. En fazla 3-5 değer az veya fazla olur o da önemli değil.

Fanın sesinden dolayı sürekli yansaydı zaten sese duyarlı olmazdı sürekli yanardı. Daha önce de söylendiği gibi tok seslere duyarlı. Ses girişine taktığınızda hoparlörü nereye bağlamayı düşünüyorsunuz?

Stereo mix tarzın müziklere, oyunlara bağlı olarak çalışmayacak. Gelen sese göre çalışacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.