Şimdi Ara

Kasa için fan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    thermalteke contac 30 iyi bir fan yanlış bilmiosam ve zaten yazdığın üzere işlemci soğutmanda ve sıcaklıklarında sorun yok yaz ayına göre ekran kartının hizasında yan kapağa içeri üfleyen bir fan takabilirsin ekran kartının thermal macununu değiştirebilirsin ve ekran kartının control merkezinden fan hızını biraz artırabilirsin 60 derece tam yükde düşük fan hızıyla aşırı fazla yüksek değil yani yüksek ama fan az çalıştığı için oluşması normal olabilir eğer fan fazla çalışıyorda yine warsa yan kapağa içeri üfleyen bir fan tak eğer o dahi var ama yine aynıysa thermal macunu değiştir onuda yaptım diyosan üzgünüm ama ekran kartının soğutması optimum değerlerde dahi yetmiyor kendini soğutmaya demektir yapacak bişe yok bu arada psu.un ne bi yazarmsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercyn -- 19 Haziran 2013; 10:44:53 >
  • ercyn E kullanıcısına yanıt
    SEASONIC SEA-S12II-620 620W 80 Plus Bronze
     Kasa için fan

Yan kapağa fan takarsam kasa içerisindeki tozlanma çok çabuk olur yaşadığım yerede toz büyük sorun kasanın hava girişlerinde toz filitreleri olduğu halde tozlanmayı gördünüz. Geçenlerde kasanın alt hava girişine içeri hava üfleyecek şekilde ve üst kısıma da dışarı üfleyecek iki adet fan satın aldım bu hafta içi sanırım elime uşacacaklar ancak yardımcı olacağını pek sanmıyorum 2 gün önce fanların sesi yine fazla atrrığı için kasanın yan kağaşını açtım ve bir süre öyle kullandım ancak fan hızları pek düşmedi veya ben anlamadım.

Temmuz ayında belki termal macunları değiştiririm ve işlemci soğutucusununu yününü bu kez önden arkadaki yani hava ön kısımdan arkaya doğru egsoz fanına gidecek şekilde yapacağım belki biraz işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 22 Haziran 2013; 22:44:50 >

• Aseuz kullanıcısına yanıt
    senin işlemci sıcaklıkların çok yüksek değil i gpu yani ekran kartının yuksek sıcaklığı kasa içi soğutman kısmen etsede gpu soğutmana çok fazla fayda wermez gpu fan rpm ini ve gpu thermal macununu kontrol etmende fayda war bence
  • Bende yeni sitem kurabilsem keşke
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.